Egyéni Lélekoldás. Személyesen vagy on-line.

A Lélekoldás nem más, mint a Lélek felszabadítása.

Van amikor olyan pontra érkezünk el az életünkben, ahol már csak a Lélekkel való munka segíthet. A Lelkünkben lévő sebeket kell meggyógyítani, és ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, meg kell látnunk, hogy jelenlegi életünk, korábbi életeink szövedéke. Magunkkal hoztuk az előző életek tapasztalásait, fájdalmai, emlékeit, és ezek a korábbi életekből származó megélések, váratlanul betörhetnek a tudatunkba, életünkbe. Akár teljesen átvehetik a mostani életünk feletti irányítást is, ilyenkor furcsának tűnő dolgokat tapasztalhatunk meg. Emlékek betörése, melyeknek köszönhetően egy-egy helyzetben vagy emberrel kapcsolatosan furcsa, nyomasztó érzések jelenhetnek meg. Félelmek, szorongások kerülhetnek felszínre, ennek nyomán pánikrohamok, depressziő jelenhet meg, nem értjük, nem ismerjük fel, hogy mi a baj, nem érezzük, hogy a körülményeink kapcsán szenvednünk kellene.

Sokszor teljesen idegennek is megélhetünk élethelyzeteket, akár gondolatokat, érzéseket, reakciókat. Senkinek nem mondjuk el, mert félünk, hogy teljesen bolondnak néznek…Sokan szenvednek ilyen, és ehhez hasonló problémától, sokaknak egyszer csak teljesen megváltozik az életük, érthetetlen változások következnek be. Nagyon nehéz mindezzel egyedül szembenézni, ehhez segítséget kérni.

Az előző életeknek igenis hatása van a mostani életünkre, ennek belátása a változáshoz feltétlenül szükséges. Azért vagyunk itt jelenleg, hogy általunk az energiák kiegyenlítődjenek. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, meg kell tudnunk, hogy mit kell tennünk ehhez.

Mi abban szeretnénk segíteni, hogy újra Önmagad lehess! Szeretnénk visszavezetni, vagy talán életedben először odavezetni ahhoz az Én-hez, aki ebbe az életbe született. Te elmondhatod nekünk a történeteket, mi segítünk megérteni, hogy mi-miért történik úgy-ahogy, majd megkeressük azt a pontot, ahol beleléphetsz ebbe az életbe.

Vezetett, meditációhoz hasonló beszélgetésünk közben egyszer csak megtörténik…és onnantól megváltozik minden. Elmúlik a szorítás, a félelem, megjelenik a bizalom, vágy a tapasztalásra, életre. Olyan nyugalmat tapasztalhatsz meg magadban, ami még sosem lehetett…

Vannak, akik még sosem voltak azok, akinek most megszülettek, mert életek óta tartó traumákat cipelnek, és vannak akik a mostani traumáik miatt, visszacsúsztak valahova, elvesztek.

Ha úgy érzed, hogy tudunk segíteni neked, keress bizalommal minket, és mi megfogjuk a kezedet, és elvezetünk ide, ebbe az életedbe. Sokan, egyre többen kérnek segítséget, és ennek köszönhetően egyre többen élhetnek igazi, valódi életet. Félelmek nélkül, szeretettel.

A találkozás, beszélgetés 2 óra, 20.000 Ft.

Időpontot, az alábbi elérhetőségeken tudunk egyeztetni:

Szeretettel várunk, segítünk neked!

Az egyéni életút kísérés, konzultáció nem pszichotherápia, ennél fogva a hétköznapi, egészséges, normális elmeállapottól a klinikum irányában eltérő mentális zavarokkal rendelkező betegekkel nem áll hatáskörünkben foglalkozni – legfeljebb egy megfelelő szakember keresésében tudunk segíteni.

%d