Csoportos Lélekoldás.

  • 2020. November 29. vasárnap 11.00-17.00

Nem Családálltás, mégis a Térben történik. Nem jelennek meg történetek, a család tagjai sem. Itt másként történik minden, mert ez a Lélekről szól, nem a személyiségről, aki elveszik a történetekben.

Általában már nem is emlékszünk semmire abból a mindent meghatározó pillanatból, ami akár örökre megváltoztatja az életünket. Egy helyzet, amiben megáll minden, talán még levegőt sem veszünk másodpercekig. A Tér rezzenéstelen, a kimondott mondatok, szavak szétesnek darabokra, betűkre hullanak. Nem emlékszünk, mert így könnyebb nekünk. Tovább lépünk, éljük az életet, és aztán egyszer csak valaki, vagy valami bekapcsolja az érzéseket, és visszakerülünk ugyanabba a Térbe, ahol lefagytunk egyszer, ahol életünk egyik legnagyobb traumáját szenvedtük el. Segítség kell, valaki, aki életre tudja kelteni a Teret, a betűkből szavakat, mondatokat formálva kimondja, kimondatja azt, amitől a dermedtség megszűnhet.

Oldás=hangok, betűk, szavak, mondatok Egysége, jó helyen, és jó időben kimondva, megváltoztat benned mindent. Érzed, hogy valami alapvető érzés változik meg a hatására benned.

Lélekoldás=a Lélek kiszabadítása egy adott Térből, és visszahívása magadba, az életedbe.

Lélekvisszahívás kell ahhoz, hogy te újra te lehess. 

Lélekvisszahívás szükséges most ahhoz, hogy Te, újra az a te lehess, aki önfeledten szeret, félelmek, szorongások helyett, és szenvedéllyel, alkotással éli az életet. A Lélekvisszahívása az egyetlen ami segíthet…tedd meg, kérd, ha kell könyörögj, ajánlj fel mindent, bármit, hogy megtörténjen. Aztán csak várj csendesen, türelmesen, és készülj a pillanatra amikor újra megérezheted. Magadban, belsődben, életedben.

Itt a résztvevő nem beszélhetnek, és maguktól nem mozdulhatnak el a helyről, ahova mi beállítjuk őket. Itt te is bent vagy a Térben, te vagy az, aki felveszed a kapcsolatot a Lelkeddel, és ő elmondja, megmutatja, hogy mit kell tenned. Emlékeztet, finoman elvezet a saját, valódi életedhez.

Előre nem lehet még elképzelni sem, hogy mi fog történni, de az biztos, hogy ezután “más” ember leszel. Egy másik TE, aki valahol, valaki, valami miatt elveszett, most visszakapja a lehetőséget!

Időpontok:

  • December 18. péntek 11.00-17.00
  • Január 17. vasárnap
  • Február 27. szombat
  • Március 20. szombat

Ha szeretnél a csoportban részt venni, várunk szeretettel! Az adott napon maximum 7 fő vehet részt.

A részvételi díj: 20.000 ft. A részvételi díjakat előre kell kifizetni, enélkül nem tudunk helyet biztosítani.

A Teret biztosítja, és a Lélekoldásokat vezeti: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Helyszín: Lélekszíntér, Budapest 13. kerület Balzac utca 39. Félemelet jobbra, 5-ös kapucsengő

Elérhetőségeink: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com, 70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Szeretettel várunk, hogy találkozhass a Lelkeddel!

%d bloggers like this: