Családi Rend Tanácsadás

Időt és teret biztosítunk számodra, hogy megoszthasd a benned lévő fájdalmat, szomorúságot amit már évtizedek óta magaddal cipelsz. Itt leteheted a “batyudat”. Megnézzük együtt, hogy mi van benne, és tartalmát kicserélheted, feltöltheted erőt adó minőségekkel. 

Sokan kérdezték tőlünk, hogy van-e rá mód, hogy egyéni megoldást kapjanak a családi problémáikra. Sok olyan élethelyzet van amit nem szívesen osztunk meg csoportban. Azoknak szeretnénk ezen a módon segíteni, akik még nem érzik rá készen magukat, hogy eljöjjenek a csoportba Családállításra.

Gyere és mutasd meg a batyudat! 

Tudjuk, hogy vannak nehéz sorsok, érthetetlen hazugságok, kuszaságok a családokban, és azt is tudjuk, hogyan lehet feloldani ezeket, hogy kerülhetsz ki abból az útvesztőből, amit magadban érzel.

Tetszik vagy sem, a családunkból hozunk sok mindent. Érzelmi és gondolati mintákat, energiákat. Ezek tudattalanul működtetnek minket. Amikor elegünk lesz abból, hogy körbe-körbe járunk, hogy sikerteleknek vagyunk, akkor elkezdünk megoldásokat keresni, fejlődni.

Ha úgy érzed, hogy te eddig is tetted a dolgodat, csináltad az életedet, de mostantól JÓL akarod csinálni, szeretnél magadban nyugalomra lelni és szeretnél a családodnak, párodnak, gyermekeidnek valódi értékeket átadni, akkor gyere el és beszélgessünk.

Hozd el a “szennyest” és mossuk együtt tisztára!

Családállítók vagyunk, ismerjük a RENDET, a törvényszerűségeket és tudjuk, hogyan egyenlítődhet ki az ami jelenleg kusza és girbe-gurba.

Egyéni oldásokkal, gyakorlatokkal, és a REND megismertetésével tudunk segíteni neked, hogy jól érezhesd magadat végre a bőrödben.

Ha úgy érzed, hogy eleged van abból ami eddig történt benned, veled, akkor keress minket és megmutatjuk neked hova állj a saját életedben, családodban, hogy a helyedre kerülhess végre.

Várunk szeretettel: Andi&Aletta

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

A találkozáshoz időpont egyeztetés szükséges!

A tanácsadás 1.5-2 óra.

%d blogger ezt kedveli: