Családállítás=TÉR-KÉPZÉS a Léleknek

Amikor megszületünk, Lélek is vagyunk. Ahogyan sérülünk, úgy kerül a lelkünk is egyre távolabb tőlünk. Minden egyes fájdalommal, csalódással önmagunkat büntetjük, és amit teszünk az nem más, mint hogy lelkünket az életünkből száműzzük. Ettől még jobban fáj, még jobban szenvedünk.

Amikor találkozunk, amikor csoportokat, családot alkotunk, ott is kialakul egy mező vagy tér, ami olyan jellemzőkkel bír, amilyennek akkor-ott mi magunk vagyunk. Azt is mondhatjuk, hogy ebbe a Térbe, mezőbe, akkori önmagunkat tesszük bele. Bele leheljük önmagunkból a Lelkünket és így létrejön egy csoport vagy családi Lélek. Ez a Lélek az, ami összetartja a közösségünket. Amikor valaki sérül a csoportban, közösségben, akkor tőle messzebb kerül a Lelke, ami hatással lesz a közösségre. A csoport Lélekből kivonul, kiszivárog az ő Lelke. Hiány keletkezik a mezőben. Ez a hiány egyértelműen érezhető, más emberrel nem helyettesíthető!

Számos módszer van, melyek arra hivatottak, hogy ezeket a hiány állapotokat így vagy úgy betöltsük általa. Van, amikor a személyiség oldaláról indulunk el és van, hogy a mező mutatja az utat. Rész eredmények születnek, átmeneti sikerek.

Addig, amíg nem tanítjuk meg az adott embernek és csoportnak, hogyan kell Teret képezni a Léleknek, addig mindig külső segítség szükséges az egyensúly helyreállításához, és így ez az egyensúly csak átmeneti, időleges lehet.

Aki képes teret teremteni és fenntartani a Lelkének, a csoportja Lelkének, az nyugalomban, biztonságban, Egységben létezhet. Innen indulhat el és ide visszatérhet. Ha itt sérülés van, akkor azonnal van lehetőség ennek rendbe tételére. Nincs szükség külső segítségre. Önmaga képes a probléma meglátására, érzékelésére és annak megoldására, rendbe tételére.

Aki képes Teret teremteni, az érzi a tér jellemzőit és azt is érzi, amikor a jellemzők valamelyike megváltozik. Látja, érzi, tudja amikor baj van. Mert ilyenkor a mezőt jellemző minőségek megváltoznak és ezen jellemzők változása, belső, érzelmi, testi állapotok változását okozza.

Aki képes Teret teremteni, az képes azon bármikor változtatni. A megváltozott, eltolódott energetikai teret, ki tudja egyenlíteni, fel tudja tölteni, a benne szereplőket a rend szerint képes összerendezni és ezzel a Tér egyensúlyát visszaállítani.

Aki képes teret teremteni, az képes a csoportját, családját együtt tartani, megóvni, megvédeni.

Aki képes teret teremteni, az képes önmaga és a többiek Lelkével kapcsolódni, így a Szellemi dimenziókra rálátni, a Mindenség igazsága szerint élni, a Szellemi törvényeket betartani.

Aki képes teret teremteni önmagának és másoknak, az képes valódi, igaz, szeretetben teljes életet élni.

Aki képes teret teremteni, az önmagát és a másikat a legnehezebb szituációkból is kisegítheti.

Aki képes teret teremteni, az életét a Mindenség igazsága szerint élheti.

Aki életét így élheti, az a Végtelen Szeretet minőségét megismerheti!

 Szeretnénk nektek megtanítani, hogy tudtok a Léleknek Teret létrehozni.

Gyógyulásunk egy traumából (ami lehet egyéni, vagy okozhatja csoportunk valamelyik tagja pl: testvér, szülő, társ, barát, kolléga, gyermek) akkor kezdődhet el, ha a Lélekkel újra kapcsolatba tudunk kerülni. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, egy olyan TÉRRE van szükségünk, ahova a Lélek visszaléphet, ahol újra biztonságban lehet.

Milyen fő jellemzői vannak a gyógyító TÉRnek?

  • nyugalom
  • csend
  • együttműködés
  • együttérzés
  • szeretet

Ha ezek a minőségek jellemzik a Teret, a Lélek ide visszaléphet, és a gyógyulásod megkezdődhet. Amikor sérülünk és száműzzük lelkünket, megkeményedünk és fejből, személyiségből élünk. Aztán egy idő múlva ennek hatására tüneteket képzünk, akár megbetegszünk. Így üzen a lelkünk.

Amikor betegnek érezzük magunkat, keresünk, kutatunk, hogy jobban legyünk. Mindezt fejből tesszük, hiszen Lelkünket száműztük. Egy ideig kitartunk a keresésben, aztán feladjuk. S mert feladjuk, még rosszabbul leszünk, még jobban elkeseredünk. Azt mondjuk: Nincs megoldás! Szenvedünk.

Van egy másik út!

A Lélek útja. Amikor a Lelkünket kérjük meg, hogy térjen vissza, lépjen bele újra az életünkbe és segítsen nekünk.

Személyiség és Lélek… különböző minőségek, más-más jellemzőkkel. Ami egyiknek jó, az a másiknak elviselhetetlen. Azt már tudod, hogy milyen az, amikor a személyiségedet éled és a Lélek nincs jelen, de vajon milyen lehet az, amikor ott van a Lélek?

Tegyél egy próbát! Hívd meg az életedbe! Kérd, hogy lépjen vissza, lépjen közelebb!

Hívd meg egy randevúra a lelkedet, ismerkedj vele! Találkozót szervezünk nektek. Meghívjuk a Lelkedet. Találkoztunk vele és beszélgettünk… elmesélte, hogy magányos vagy és szenvedsz. Tudja, látja, érzi, mégsem tud segíteni neked. Nem engeded. Nem lehet ott veled. Bármennyire is szeretné, nem foghatja meg a kezedet, nem ölelhet meg téged. Elüldözted… a fájdalmak, csalódások miatt magadat bünteted. Őt bünteted, a Lelkedet. Elkergetted, hogy neked könnyebb legyen.

MI találkoztunk vele a térben. Megszólított minket… nem beszélt emberi nyelven, csak ültünk és elmélyültünk egymás energia terében. Jó volt vele. Szeretett. Átölelt. Megértett és védelmezett. Megmutatta, hogy milyen ő, és mire képes. Befogadtam, megéltem. Megkért, hogy szervezzünk neki egy találkozót veled. Kért, hogy tegyük lehetővé, hogy egyetlen pillanatra találkozhasson veled. Megértettem, hogy neki miért fontos ez…

Nélküled magányos, ő is szenved. Száműzöttként él a Mindenségben. Nem tapasztalhat, csak lebeg a semmiben és vár az időtlen térben. Rád vár, hogy visszaléphessen az életedbe.

Találkozót szervezünk… neked és a Lelkednek. Megválasztottuk a helyet és biztosítottuk a lehetőséget, hogy találkozhassatok újra, te és a Lelked.

Itt vagy, és ő is itt van, érzem. Látom, érzem. Vár. Várja, hogy beléphessen. Várja, hogy jelezz, hogy most itt lehet. Várja a jelet… a csendet várja, az elfogadást, a megengedést, az elengedésedet, kegyelmedet, a lehetőséget, a pillanat lehetőségét, amikor egyetlen pillanatra bepillanthat, és talán újra kapcsolódhat veled.

Nincs semmi elvárása, csak látni, érezni szeretne téged. Kíváncsi, hogy vagy nélküle.

A helyzet… sokat kíván tőled. Változnod kell, ha azt akarod, hogy maradjon veled. Sokat kér. Mindent. Mindent, ami eddig volt, ahogy eddig volt, az újlehetőségért cserébe.

Nem ígér semmit, csak annyit, hogy maradhat veled. S hogy az milyen lesz? Talán senki más nem tudja, mint te. Hiszen te voltál ott vele! Te ismered, mert a te Lelked.

Próbáld ki! Próbáld meg!

Te és a Lelked.

Tegyél neki ígéretet. Tegyél magadnak ígéretet.

Nem megy?

Akkor most mi lesz?

A Te döntésed!

MI elfogadjuk, és ő is elfogadja.

Van ilyen!

Nem minden randevúból lesz örökké tartó szerelem… van, ami csak egy találkozás marad, mégis felejthetetlen.

Találkozhatsz a Lelkeddel…

Mi megszerveztük a randevút, létrejöhet a találkozás vele. …

A többi rajtad múlik…

Bárhogy is döntesz, az már a te döntésed, te felelősséged!

Válassz! Vele vagy nélküle.

Marad vagy elmegy…

… de itt marad egy üzenet örökre tőle:

Egyetlen pillanat a Végtelen Szeretetben az sokkal több, mint egy egész élet nélküle.  

Családállítási munkákban mostantól ez a meghatározó szemlélet: Teret alkotni, képezni a Léleknek. Az állíttató és a családja, rendszere Lelkének, hogy gyógyulhassanak a Térben, hogy felismerhessék újra közös egységüket.

Amennyiben te is szeretnél velünk tartani, ebben a minőségben segítőként vagy állíttatóként részt venni a Térben, úgy olvasd el a Házirendet, és kérünk csak akkor jelentkezz, ha be akarod tartani!

A Házirendet itt találod: https://talentumok.com/a-csaladallitas-hazi-rendje/

Családállítási időpontokat itt találod: https://talentumok.com/csaladallitas-es-rendszerallitas-idopontok-2/

Akkor regisztrálj, ha elolvastad és elfogadod a házirendet! 

Várunk a TÉRBEN Végtelen Szeretettel:

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

2016.09.15.

Életgyógyászat, Életminőség koordináció, Bach-virágterápia, Színterápia, NLP, Maja szimbólumrendszer, REND-SZER-TAN, Blue Energy System, Családállítás, meditáció, elvonulás, táborok, Kristály gyógyászat, EMK, Öngyógyító kommunikáció.