Klasszikus gyerekkori családállítás.

Mindig a Gyermekkori rendszer az első, amivel dolgozni kell! Hogy miért? Egyszerűen azért, mert Gyökerek nélkül nem lehet repülni.

Addig, amíg nem vagyunk tisztában gyeremekkori rendszerünkkel, amíg nem tudjuk elfoglalni a helyünket benne, és elfogadni anyánktól a Szeretet, apánktól a biztonság, stabilitás, hit energiáit, életünk nem működhet teljességében. 

Minden családban vannak problémák, helyzetek amelyek oda vezetnek, hogy valaki megtagadásra kerül, ki van rekesztve a rendszerből. Vannak sorsok, melyek ismétlődnek. Vannak ismétlődő, örököltnek hívott betegségek. Vannak titkok, helyek felcserélődnek. Sok családban bántják egymást a felnőttek, vagy bántják a gyereket. Használják, kihasználják egymást, és a helyzetet a Szeretet nevében.

Általában már felnőttek vagyunk amikor azt érezzük, hogy az életünk nem jól, vagy nem elég jól működik. Ilyenkor kezdünk el keresni, és találunk rá mint megoldási lehetőségre, a Családállításra. Van olyan, amikor a munkahelyikapcsolataink nem működnek, vagy a párkapcsolat, esetleg az anyaságunk, vagy apaságunk. Bármelyik is az a szerep amit nem tudunk jól megélni, a megoldást biztosan a gyermekkori rendszerben kell keresni.

Lányoknál az apával való kapcsolat alapvetően befolyásolja a párkapcsolatot, illetve a munkahelyen a férfi kollégákkal való kapcsolatot. 

Fiúknál az anyával való kapcsolat alapvetően befolyásolja a párkapcsolatot, illetve a munkahelyen a női kollégákkal való kapcsolatot. 

Az anyával való kapcsolatunk hat minden olyan heléyzetre, ahol a Szeretet, mint energia jelen van. 

Az apával való kapcsolatunk hat minden olyan helyzetre, ahol a pénz, stabilitás, biztonság a téma. 

A fogantatás előtti időszak, és maga a fogantatásunk körülményei teljes mértékben befolyásolják életünket. Ráadásul ez a téma az, amiről kevés családban beszélnek, és főleg őszintén nem beszélik el ezeket a történeteket. Melyikünk beszélne szívesen egy olyan helyzetről, amikor egy családtag megerőszakolta, használta?! Ki mesélne szívesen a korábbi szerelméről a gyereknek, amikor ott van a családban az apa, akihez tartozik a gyerek biológiája… de hova tartozik ilyenkor a gyerek energetikailag? Melyik felnőtt gondolja, hogy amikor gyerekként egy másik gyerekkel intim kapcsolatba került, az a tapasztalás akár a felnőtt szexuális életét meghatározhatja?

Rengeteg kérdés van bennünk, és nagyon kevés a válasz. Nem kérdezünk a családban, mert nem akarjuk megbántani kérdésünkkel a másikat. Hallgatunk, beletörődünk, és ezzel a hozzáállással beteggé tesszük magunkat.

A Családállítás, a Tér arra való, hogy feltedd magadban kérdéseidet, és meglásd, meghalld a válaszokat. Egy képet mutat, azt a képet amin TE és a családod vagy. Megmutatja az igazságot, a fájdalmakat, elcsúszásokat, és azt is megmutatja, hogy lehet újra Rend egy felborult, elcsúszott rendszerben, és ezen keresztül aztán a te életedben.

Az első lépés, hogy gyerekként azonosítod szüleiddel szemben magadat, és elfogadod őket olyannak, amilyenek lenni tudnak. Letérdelsz, és köszönetet mondasz. Megköszönöd azt, amit adtak. Ha azt gondolod, hogy nem adtak semmit, akkor azt. Illetve mindannyian kaptunk valamit, amit nem lehet elvitatni, és a legrosszabb szülő is oda tudja adni: ÉLETET. A gyerekkori rendszer állítás úgy ér véget, hogy megköszönöd az életet.

Nálunk így szól a köszönet mondás az életért:

Kedves Anya és Apa! 

Bár felnőttem, most visszatértem. Visszatértem, hogy megértselek benneteket, a gyermekkoromat, mindazt amit megéltem. Úgy érzem, meg kellett értenem ahhoz, hogy tovább lépjek, és felnőtt életet kezdjek végre. 

Itt térdelek a helyemen, és így már látom az összefüggéseket, látlak benneteket. Látom, hogy ti vagytok a nagyok, és én kicsi vagyok hozzátok képest. Elfogadom ezt, és elfogadlak benneteket szüleimnek. Elfogadom azt amit, és ahogyan adtatok nekem, és magammal viszem ezeket az életembe. Kicsiként csak annyit kérek, hogy vegyétek vissza tőlem a terheket, és a régi családi mintákat, hogy én szabadon élhessek. 

Köszönöm nektek az életemet, hogy élhetek. Anyámnak köszönöm a szeretet energiáját, apámnak a biztonságot, stabilitást, hitet. Itt és most befogadom ezeket a minőségeket, hogy teljes lehessek az életemben. 

Felállok, és elindulok. Elindulok, hogy a saját életemet élhessem. Kérlek benneteket, hogy mondjatok most áldást az életemre. 

Az értékeket amiket kaptam tőletek, magammal viszem és tovább adom az embereknek, gyermekeimnek, így viszem tovább az emléketeket. 

Gyere, és te is köszönd meg az életet, mert hidd el, így kezdődhet el a saját életed!

Várunk szeretettel!

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: