Aspektusaink *Én térkép

“Ha kitör a vihar, mindenki a természete szerint cselekszik.
Van, ki elnémul a félelemtől. Van, ki menekül. Van, ki elbújik.
És van, aki szárnyát kitárja, és sasként szárnyal a szélben.”
(Elizabeth: Az aranykor)

… a Sasoknak, hogy repülni tudjanak a mindennapokban!

Ezt az állítási formát neked ajánlom, ha készen állsz arra, hogy mélyen belenézz önmagadba és feltérképezd azokat az erőket, melyek mozgatnak, segítenek, olykor pedig akadályoznak téged.

Azoknak szól, akik készen állnak arra, hogy elengedjék a régi történeteiket, és magukkal nézzenek farkasszemet…

Mindenkire jellemzőek energiák, energetikai dinamikák és sokféle rendszer követi, elemzi ezeket. Pl: asztrológia, számmisztika stb…

Én a transzcendens symbolumok minőségét használom ahhoz, hogy egy jól használható térképet adjak kezedbe.

Mindenkire jellemző egy kapcsolati háló, vagy energia térkép ami szerint tudattalanul működünk, éljük az életünket. Aki ezt megismeri, az lehetőséget kap arra, hogy tudatosan megismerje, felfedezze a benne rejlő minőséget és ha szeretné átformálja ezeket.

Pontosan úgy, ahogy egy jó asztrológiai elemzésből megértünk dolgokat magunkkal kapcsolatban és onnantól kezdve képesek vagyunk változtatni, ebből az állításból is nagyon fontos rálátásunk lehet önmagunkra, belső világunkra. A többi rendszerhez képest, itt azonnali felismerést és megértést kaphatunk. 

Megláthatjuk, hogy belső aspektusaink, én részeink közül, melyek a legerőteljesebbek. Ezek az aspektusok irányítják személyiségünket, életünket.

Amikor megérted azt, hogy ezek az aspektusok mit is szeretnének közölni veled, hogy mit szeretnének, hogyan élj és viselkedj, akkor megérkezel. Megérkezel önmagadhoz, önmagad belső igazságához.

Ettől a pillanattól kezdve, a megértés pillanatából kiindulva, megváltoztathatod érzéseidet, gondolataidat és ezáltal teljes külső világodat. Képessé válsz arra, hogy megváltoztasd figyelmed fókuszát, új célkitűzésekre koncentrálj és arra, hogy benned rejlő energiáidat ezek megvalósítására  koncentráld.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd megismerni azokat az energiákat melyek téged jellemeznek, vezetnek, akkor várlak szeretettel a térben!

Az állításhoz előzetes egyeztetés szükséges: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

%d bloggers like this: