Családállító Mester képzés-Előkészítő csoport indul

2017 Szeptemberben 7 hónapos, havi 1 hétvégés, CSALÁDÁLLÍTÓ MESTER képzést szeretnénk indítani azoknak, akik többet szeretnének látni az energiákból, önmagukból, sorsukból és másokból, mások sorsából…

Szeretnénk megmutatni, és megtanítani, hogy lehet különböző rendszereket felállítani a Térben, hogy lehet még többet látni, hogy lehet a családon túl látni, lépni, gondolni, eljutni oda, ahol minden kezdődik. Az energiák alap állapotához, a kiinduláshoz. Felállítható minden ami energia alapon működik. Pl: Bach-virágok, Maya energiák, színek, számok, személyiség és Lélek aspektusok stb…  Minden  ember jellemezhető  energiákkal, például születési képlete alapján, így felállítható az az  energetikai térkép, ami csak rá jellemző, ami őt mozgatja, irányítja. 

Miért, mire jó mindez?

Arra, hogy megláthatod a másik ember energia készletét, a saját energiáinak egységét vagy összevisszaságát és segítheted abban, hogy ki tudja magát gubancolni, tovább tudjon lépni. Ez a tudás olyan ajtókat nyit ki, amivel bármilyen problémát meg lehet oldani.

Mit adnál oda azért, hogy tisztán láthasd az energiákat, azáltal az életedet, a világodat?

Mi lesz ha tisztán látod?

VÁLASZTHATSZ! 

A választás lehetősége, a tisztán látásod felszabadít, segítségével kiszabadulhatsz a Karma rabságából. Kell ennél több? 

A képzésen az vehet részt, aki rendelkezik Családállító vizsgával. Természetesen azok is jelentkezhetnek, akik máshol végeztek mint Családállítók. Ha még személyesen nem ismerjük egymást, akkor egy személyes beszélgetés a feltétele az előkészítő csoportba való bekerüléshez.

Aki szeretne részt venni a képzésben annak javaslom, hogy járjon rendszeresen segítőnek hozzánk, hogy amikor kezdődik a képzés, akkor már  a saját témák meg legyenek dolgozva, önmagát ne akadályozza meg abban, hogy profiként működhessen a mezőben.

Ha érdekel, írj, szólj, kérdezz!

Az előkészítő csoportunkba most van felvétel, ha szeretnél te is bekerülni, jelentkezz!

A 2017 Szeptemberi induló csoportban az vehet részt, aki minimum 6 hónapig részt vesz az előkészítő zárt csoportban, és rendszeresen jár segítőnek hozzánk Családállításra. Az előkészítő zárt csoport INGYENES! 

Az előkészítő csoportba való jelentkezéssel nem vállalsz kötelezettséget arra, hogy részt veszel majd a Mester képzésen, ahogy mi sem vállalunk kötelezettséget arra, hogy biztosan bekerülhetsz a csoportba. A csoportba  az kerülhet be, aki megfelel az előkészítő csoport követelményeinek.

Hiszem, hogy sokan vannak köztetek, akik Mesterré lehetnek, és ezzel sok-sok ember életét segíthetitek meg!

Ha szeretnél te is bekerülni az előkészítő csoportba, várjuk jelentkezésedet!

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 

%d blogger ezt kedveli: