Családi Mátrix, Családállítás tábor, 5 napos.

  • Szeptember 6.-10.
  • 5 nap Családállításokkal, és beszélgetésekkel, összefüggés elemzéssel, a Családi Rendről.

Hogy dolgozunk MI a térben, amikor Családállítást tartunk? Itt olvashatod: A Családállítás nálunk ezt jelenti… – TALENTUMOK- A szeretet egyenes útján.

A részvételi díjat SZÉP kártyával is fizetheted.

Ma már egyértelmű tény, hogy a családból hozunk mintákat, és traumákat. Generációkon keresztül követnek minket azok a lenyomatok, melyektől már szüleink, őseink is szenvedtek. Meghatározott családi trauma csomaggal érkezünk születésünkkor a világba, és ehhez gyűjtjük még hozzá a saját tapasztalásainkat. A legelső, és talán életünk legmeghatározóbb traumáit gyermekkorunkban, közvetlen családunkban szenvedjük el. Itt veszítjük el azokat az érzéseket, melyek a trauma megéléséhez kötődnek, és itt születnek meg az elveszített érzések helyett olyan új én-részek, és viselkedésminták, melyek domináns részünkké lesznek, irányítják életünket. Ami nem is lenne baj, ha a szeretet, boldogság, elégedettség felé vezetne. De sajnos nem ez történik… A dominánssá vált, szinte idegen részek, olyan viselkedésre kényszerítenek, ami miatt egyre távolabb kerülsz önmagadtól, egyre inkább elveszíted érző részedet. Elveszel a gondolatok, megfelelési kényszerek sűrűjében, egyre jobban szenvedsz…

Nem tudsz továbblépni, mert nem érted…mert nem tudod még, hogy mit jelent: CSALÁDI REND, RENDSZER. Amikor megismered, megérted, és a Rend szerint éled az életed, megváltozhat minden!

Amikor megengeded magadnak a változást, és elhiszed, hogy a tudatosság minden mintánál erősebb, tovább léphetsz. Tudatos önismereti munkával, bármilyen negatív körből kikerülhetsz. Bármilyen nehéznek tűnik is most az életed, bármilyen hihetetlen, hogy többre viheted, ne felejtsd el, hogy:

A gyerek aki te vagy, anyja, és apja… és egy kicsit több, mert ez a Rend! 

Amikor szeretnél szabadon élni, szeretnél érezni, szeretni, akkor igényt tartasz erre a kicsit többre, a családodban lévő többiekhez képest. Jogod van többé válni, szabadon élni. Lásd meg az összefüggéseket, értsd meg, és tudd, hogy neked van választási lehetőséged! Választhatod önmagadat, és azzal, hogy ezt teszed nem cserbenhagyod, hanem felszabadítod azokat, akik ott vannak mögötted.

Hiszen a terheket letenni, új minták szerint élni, tiszta lapot adni önmagunknak igazán értékes. Lehetsz több, ha úgy döntesz, és megteszed érte azt az utat, ami valódi Önmagadhoz vezet.

Témák a táborban:

Minden nap tartunk állításokat+

-Időbeliség törvénye: Az előbb és utóbb érkezettek jogai, kötelességei

-Adok-Kapok törvénye: A kiegyenlítődés elve

-Alap családi rend származási család

-Alap rend párkapcsolat

-Szexualitás

-Válás után, Kevert családok

-Betegség dinamikák

-Problémák felnőttkorban a szülőkkel, és ezek kezelése

-Amikor megbetegszik, mielőtt meghal

-Halál, haldoklás, gyász a családban

A Családi Rend elméleti alapjait ismerheted meg ezekben a napokban, és ha szeretnéd, kérhetsz saját témában családállítást is.

Programok a táborban:

– meditáció, mantrázás, Családállítások, családi összefüggések felismerésének gyakorlása, önismereti feladatok, beszélgetések, Tér élmények.

Időpont:

  • szeptember 6.-10.

* szerda 16.00-ra érkezünk és vasárnap 10.00 körül indulunk haza.

Helyszín: Szentbékkálla

Elhelyezés: Vendégház 2 ágyas szobáiban, a szobákhoz wc, zuhanyzó tartozik.

Részvételi díj: 95.000 ft/fő, ami tartalmazza a szállást, csütörtök, péntek, szombaton meleg ebédet, és  programon való részvétel díját. Reggelit+vacsorát mindenki hozza magának.

Ha nem normál ebédet kérsz, vagy magad gondoskodsz az ebédről, kérem a jelentkezéskor jelezd nekem.

További részletekről érdeklődj személyesen, e mailben vagy telefonon. 

Létszám: maximum 14 fő.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

Tarts velünk, és életed legfontosabb felismeréseit élheted meg!

Szeretettel várunk: Andi & Aletta

%d