Hatalmas, és erőteljes átalakulás van a világunkban, ami sokakban bizonytalanságot, félelmet okz, és ennek talaján hamar kialakulhat a talajvesztettség érzése. Nagyon sokan küzdenek álmatlansággal, fizikai panaszokkal, sokan teljesen letértek arról az útról, amin korábban elindultak, vagy abban már sikeresek voltak. Ez az új helyzet, változásra, és változtatásra szólít minket, de sokszor nem tudjuk merre induljunk el.

A személyiségünk elveszíti a félelmek miatt a Lélekkel, így nem tud hallgatni annak üzeneteire, az intuíció hangja már nem jut el a megfelelő helyre. Toporgunk, rossz döntéseket hozunk, nincs ötletünk, hogy merre induljunk el.

A Bach-virágterápia abban segíthet, hogy lecsendesedj, és ezáltal közelebb kerülhess a Lelkedhez. Finom rezgései megtisztítják a mentális testet, megnyugtatják az érzelmi testet, segíti, támogatja a pihenését a fizikai testnek. Az érzelmi, mentális, fizikai tüetek mindegyike a Lélek üzenete, hogy eltévedtünk, nem jó helyen vagy úton vagyunk éppen. Beszélgessünk, segítek megfejteni a Lélek üzenetét számodra, adok egy új nézőpontot, ami kimozdíthat a megrekedt belső állapotodból, és az esszenciák segtségével visszatalálhatsz a saját utadra, újra hallhatod hogy a Lelked merre szeretne vezetni téged.

A változás mindenképpen megtörténik, a kérdés mindig csak az marad, hogy te a változás után hol leszel? Az új világban, ami létrejött a változásnak köszönhetően, vagy benne ragadsz, megrekedsz, szenvedsz a régiben?

Ha úgy érzed, hogy nyitott vagy új nézőpontokra, ha hívást érzel az új világba, ha szeretnél kapcsolódni a Lélekkel, keress minket, egyeztessünk időpontot, és beszélgessünk.

Elérhetőségünk: infovaradiandi@gmail.com, 20-410-05-07

Várunk szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

0