Az ÉLETGYÓGYÍTÁS 12 kulcsa. Jegyzet, munkafüzet.

12 a mindennapokban jól használható kulcsot adunk neked, hogy megőrizhesd a Tudatosságot a mindennapok sűrűjében. Egy-egy mondat, gondolat csomag, melyeket ha felidézel, emlékeztetnek téged, a már megtett utadra, és arra, hogy hol tartasz. Mankót adnak a legnehezebb helyzetekhez, iránytűt, hogy merre haladj előre.

Ha olyan gyakorlatias útmutatást keresel, amit minden nap használhatsz, akkor most, itt, megtalálod!

Tudatosság az, amikor tudatában vagy, azaz tudod, mi történik veled éppen.

A tudatos ember tisztában van az élet nagyságával és értékeivel. A tudatos ember képes meglátni az élet apró titkait, csodáit, képes ezeken elidőzni.

A tudatos ember odafigyel önmagára, teste jelzéseire.

A tudatos ember odafigyel másokra, meghallgatja őket, megértő visszajelzésekkel támogatja a másikat. 

Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy tudatában vagyok önmagam nagyságának, tudom, hogy Szellemi létező vagyok, aki emberi testben tapasztal éppen.

Lélek vagyok, Fényemmel világítok, gondolataimmal megértek és tovább gondolok, érzéseimmel támogatok, és fizikai testemmel szolgálok. S mindezt úgy teszem, hogy önmagammal egységben vagyok, elégedett vagyok és boldog.

A tudatos ember valódi kincs a világunkban. Ők azok, akik ismerik a titkokat, látják, a láthatatlan, megértik az érthetetlent, felismerik a felismerhetetlent. Tudnak és befogadnak mindent. Ők azok, akik képesek továbblépni, elengedni, újra kezdeni, másokat szolgálni, segíteni, bátorítani, erőt adni.

Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy jelen vagyok az adott pillanatban, nyitott szívvel, készen arra, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténjen.

A jegyzetet, 62 oldal A/4-es, Pdf formátumban küldjük neked e mailben. 12 napra lebontható tananyag, napi bontásban, gyakorlatokkal.

A jegyzet díja: 25.000 Ft/fő

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.comaletta.domotor@gmail.com

%d