Októberi energiák – Az idő megtréfál…

Egyáltalán mit jelent az idő? Hol van? Előttem, mögöttem? Bennem? Hol van az idő a Térben? Olyan, mintha az elmúlt időszakban máshol lenne, másként működne. Árnyak, történetek, emberek elevenedtek meg, egy-egy új történetben.

Olyan, mintha a múlt, a megtörtént, és lezártnak hitt múlt a jelenben lenne, ismétlődne. A régi helyzetek, és vele együtt a régi emberek felbukkannak. Kik ők? Mit akarnak? Miért vannak itt? Hogy kerültek ide?

Valaki megjelenik a múltból, először fel sem tűnik, észre sem veszed. Kapcsolódik benned egy régi Én-részhez, és ennek megfelelően, egy bizonyos érzelmi állapotot idéz fel benned. Ez az érzelmi állapot lehet az, amiből felismered, rájöhetsz, hogy az adott ember vagy helyzet mit akar most tőled.

Olyan érzésed is lehet, mintha a múlt megkísértene… elcsábít egy jól ismert, régi érzelmi állapotba. Ott tart, benne tart, fogva tart. Újra éled,újra átéled. Pedigúgy gondoltad, hogy vége. Miért van itt? Mit akar tőled? Mi az amit te elmulasztottál megtenni? Mi az, amit a másik nem adott meg neked? Hol, miben sérült az adok-kapok egyensúlya, és a szeretet?

Az érzésre figyelj! Arra figyelj, hogy mit élsz meg!

Nem biztos, hogy az embert, vagy helyzetet felismered, mert az is lehet, hogy nem ebben az életben volt veled… most még is itt van, akar valamit tőled.

Mi értelme egy ilyen régi történetet újra vetíteni, felidézni?!

Talán a szabadságot hozhatja el… ha megérted, hogy magadban mit kell megváltoztatnod, akkor most talán vége lehet, és elköszönhetsz. Lehetőséget kaptunk arra, hogy megírjuk a fejezetet, aminek Befejezés a címe.

Ebben az időszakban Bármikor-Bármi megtörténhet-Bárkivel. Az idő megtréfálhat, a feje tetjére állíthat mindent. Amikor felteszed a kérdést magadban, hogy vajon ki lesz az áldozat, azt hiszed felkészülhetsz. Belső viszonyulásokat, érzelmi állapotokat hozol létre, hogy ne érjen váratlanul semmilyen helyzet.

… és hogy mi fog történni, és kivel?

Bármikor, bármi, bárkivel…

Pont azzal, akire sosem gondoltál volna, hogy vele…

Az idő, és a múlt megtréfál minket…

Mutatja az irányt, a belső irányt, hogy hol van szükségünk segítségre. Segít megggyógyítani az érzelmeket, régi sebeket. Minden nehézségével együtt, önmagunkon belül elvezet egy másik helyre, ahol az idő jelentőségét veszti, nincs helye, a Lélekhez.

Egy Térben a Lélekkel…áramlás, változás, szeretet. 

Együttérzés önmagammal, múltammal, azokkal akik részt vettek benne.

Együttérzés azokkal, akik az időben megrekedtek, keresik a kiutat.

Idő-Tér, Létezés, Élet. 

IGEN! 

Ezzel együtt is, veletek együtt is, IGEN! 

IGEN az életemre, a Végtelen szeretetre, mert egyetlen pillanat benne, több mint egy egész élet nélküle. Pillanat… az idő mértéke. Nem kell sok, elég egyetlen… az egyetlen pillanatot talán mindenkinek megadtad, és te is mindenkitől megkaptad. 

Talán ezért van itt, ez az, amit tanít, amit mutat…

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: