Novemberi energiák *Átváltozás

Elérkezett az év legmélyebb, energetikailag legsötétebb hónapja. Ez az időszak kiköveteli a befelé fordulást. Sötét van, csend… olyan csend, ami talán még sohasem. Mindenki készülődik arra, hogy valakit, valamit elengedjen. Ez az időszak, ennek az ideje. Az emlékezésé és az elengedésé.

Az az energia, amit most érezhetünk, csendes, finom, mégis jelentőségteljes. Jelenlétével megváltoztat mindent. Odakint és idebent. A világban és bennünk. Egymás után vagy egyszerre, egy időben. Talán arra figyelmeztet, hogy változni, haladni kell.

Talán mutatja, hogy van amikor érdemes bent lenni, sokszor talán teljesen egyedül. Egyedül, önmagaddal, mások, bárki nélkül. Érdemes most más szemmel nézni, belülről, kifelé tekinteni. Elcsendesedni, lenyugodni, megérkezni. Megérkezni és meglátni. Meglátni mindazt ami valódi, ami mindennapi. Ami ott van, ebben a mélységben, csendben, sötétben…

Érdemes a pillanatba megérkezni és szemlélődni. Figyelni és nem elemezni, nem elvárni, nem minősíteni. Egyszerűen csak befogadni. Befogadni azt ami, és ahogyan érkezik.

Hidat építeni… a kettősségek közé. Odabent magadban és idekint a világban is. Befelé és kifelé, egyensúlyban. Keresve, kutatva, megtalálva, odaadva. A válaszokat. Önmagadnak és másoknak.

Ki vagy te? Hova tartozol? Mit hozol te az életbe, a saját életedbe? Mit és hogyan mutatsz meg? Mit adsz oda és mit tartasz vissza?

Keresd, kutasd! Most ennek van az ideje.

Vonzd magadra a bátorság és könyörületesség fényét és sugározd szét! Oszd meg! Add oda mindenkinek!

Amikor megtaláltad a válaszaidat, akkor jöhet az átváltozás, a halál ereje. Elpusztíthat benned és körülötted mindent, ami már nem szolgálja az életedet. Engedd, vigye!

Amikor a halál szele megérkezik az életedbe, egyben biztos lehetsz: nem csak veszteségek születnek, mert azt is elviszi, ami számodra akadályt képez. Add oda magadat most ennek az erőnek, lásd meg, hogy sokkal erősebb, mint te. Fogadd el, hogy szükség van a halálra ahhoz, hogy az új minőségű életed elkezdődhessen.

Bízz magadban, bízz a Szellemi erőkben! Tudd, hogy az történik, aminek történnie kell, és pontosan úgy történik, ahogy a legjobb lesz neked. Lehet, hogy az aktuális pillanatban nem látod ezt, de majd ha visszanézel, akkor megláthatod, hogy minden érted volt, hogy neked segítsen.

Gyújts gyertyát… és EMLÉKEZZ! Emlékezz a Fényre, a Te saját Fényedre, az Otthonra ahonnan érkeztél a Földre.

Emlékezz! Isten tenyerén vagy, nem érhet el olyan, aminek nincs az életedben helye és ideje…

Átváltozás… a te átváltozásod… most megtörténhet végre! Engedd! Adj neki időt és teret! Állj készen a változásra, érkezz meg önmagad belső szentségébe, csendjébe, sötétjébe.

Légy magadban otthon, amikor a változás lehetősége kopogtat… engedd be, fogadd úgy, mint egy szeretett vendéget. Aztán amikor menni akar majd, akkor engedd el…

Egyetlen gyertya Fénye is elég ahhoz, hogy mást is láss, ne csak a sötétséget!

Őrizd a Fényt a szívedben, gyújts egy gyertyát az emlékére…

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: