Novemberi energiák-Állj a helyedre!

Állandó változásban élünk. Minden, és mindenki változik körülöttünk. Tervezünk, tervezgetünk, és hisszük, hogy amit szeretnénk, az megvalósul. Aztán egyszer csak történik valami, és minden amit terveztünk, meghiúsul. Egyetlen szempillantás alatt összedől minden. Minden, ami körülötted van, ami kint van, a kinti világban. Talán így kell lennie… valamiért ennek is biztosan van értelme. Talán ez az egyetlen módja annak, hogy ebben a zajos, rohanó világban visszavonulót fújjunk magunknak végre. Most, ennek van itt az ideje.

Vonulj vissza és add át magadat belső csendednek. Figyelj befelé és kapcsolódj azokkal a részeiddel, melyek gyógyulni, fejlődni szeretnének. Most adj teret ennek! Most mindent magad felé ossz meg! Hagyd a többieket! Hagyd, hogy ők is megtehessék ezt. Ez most az egyéni munka ideje.

Adj most időt, és teret a nyugalomnak, csendnek. Pihenj, aludj sokat, töltődj a természetben. Amikor csak teheted, gyújts  gyertyát, ezzel emlékezz a Fényre. Most, a következő időszakban erőteljesen sötét lesz, így szükségünk lesz minden magunk által teremthető fényre. Keresd magadban, teremtsd magad körül, hogy az éjszaka sötétjében ne tévedj el…

Most át kell alakítanunk  magunkban az erőket, hogy szolgálatába állhassanak a Szeretetnek és a Fények. Így amikor újra Napfelkelte lesz, tiszta és erős Fényünket adhatjuk  a világnak, így és ezzel segíthetünk igazán másoknak, a rászorulóknak, bárkinek és mindenkinek. 

Ha ennél is többet szeretnél, akkor lépj ki a dualitásból, lépj ki a játszmákból és légy valódi, igaz Önmagad! Légy az az erő, és energia ami folyton áramlik, az energiákkal együtt haladva fejlődik, kiárad és visszahúzódik, egyszerűen csak van, Létezik.

Állj a kerítés mögé és onnan figyeld meg azt, ami zajlik. Ne vonódj bele, ne vegyél részt benne! Minden körülmények között maradj SEMLEGES! Emlékezz! TE energia vagy, sem nem negatív, sem nem pozitív…Áramlasz, nem állsz meg egy pillanatra sem…Aki itt van, aki itt van jelen, az állandóan MEGOSZTJA ÖNMAGÁT SEMLEGESEN!

A világunk sokféle és mindenkinek van benne helye! Keresd meg a sajátodat és foglald el. Állj a helyedre, mert ezzel segíthetsz a legtöbbet!

Tarts velünk ebben a hónapban, és koncentrálj TE is arra, hogy magadban REND legyen, és ezt a rendezettséget osszuk meg egymással, a világgal. Hisszük, hogy mindig van hova tartani, de azt is tudjuk, hogy ehhez mindenkinek tennie kell! 

Most azzal teheted a legtöbbet, ha visszavonulsz saját belső csendedbe. Aludj téli álmot, mint a természet, hogy tavasszal kipihenten, gyógyultan ébredhess! Figyeld a természet ritmusát, kövesd! Tudd, hogy a természet az, ami mindig minden körülmények között azt teszi, amit tennie kell: tartja, betartja, megtartja a Rendet, együtt lélegzik a Mindenséggel.

Figyeld, tartsd a ritmust, lélegezz! Érzed?

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: