A következő energiahullám Május 25. – Június 6.-ig tart.

Hónapok óta tartott és most vége lett! Valaminek vége, és valami új kezdődhet el! Most megláthatjuk a megoldást és ennek köszönhetően minőségi változás lehet az életünkben.

A mostani időszak kulcsszavai: kiteljesedés, kapu, megnyílás.

Olyan kapuhoz érkeztünk, ami akkor nyílik meg számunkra, ha mindazt amik eddig voltunk, mindazt amit tettünk vagy nem tettünk, elengedjük. Az elengedéssel nyílik ki a kapu az új felé. Az elengedéssel érkezhetünk meg az újba. Le kell zárni, magunk mögött kell hagyni dolgokat, helyzeteket, akár embereket. Mindent, ami hátráltat minket a továbblépésben, vagy egyszerűen nem enged előre lépni, nem enged a kapun belépni.

Itt az ideje befejezni mindazt amit eddig elkezdtünk… nézz most magadba és lásd meg, hogy mennyi minden van félbe hagyva, mennyi mindent kezdtél már el. Ezeket most be kell fejezned, és aztán el kell engedned.

Légy most elkötelezett. Összpontosíts a célodra, légy nyitott annak beteljesülésére.

Vizsgáld meg hiedelemrendszeredet. Hiedelemrendszerünkhöz tartoznak azok a dolgok, melyeket valakitől tanultunk, hoztunk és nem magunk döntöttünk úgy, hogy az a miénk és használjuk. Ami a mi igazságunk alapján működik, az t hitrendszernek nevezzük. A hitrendszer stabil, erős belső érzés, ami megtart minket a legnehezebb és legsötétebb időben is.

Vizsgáld meg ezeket a megörökölt meghatározásokat, szerepeket, ideákat és álmokat és lásd meg, hogy melyik tartozik valóban hozzád, és melyik nem.

Az is lehet, találsz köztük olyat, amit nem is kell elengedni, csak új nézőpontból kell látni.

Itt az ideje, hogy emlékezz! Emlékezz arra, hogy a változáshoz és az új készségek kialakításához odaadás, összpontosított szándék szükséges. Használd a szenvedélyességet és a rugalmasságot az új lépések megtételéhez. 

Tudjuk, hogy mit mond most a “kis ördög” a fejedben… hogy amit elengedsz, az elveszik örökre, soha többet nem lehet a tied… ez nem igaz! Figyelj csak!

Emlékszel még arra, hogy mire jó egy papírlap? Írsz, vagy rajzolsz rá, kivágod, vagy összehajtod. Lehet-e mindezt együtt, vagy választanom kell? Elsőre azt gondolod, hogy választanod kell, pedig nem. Lehet mindegyiket, a megfelelő sorrendben. S ha a sorrend szerint haladsz, akkor használod ki a papírt a legteljesebben. Először írsz vagy rajzolsz rá, majd kivágsz belőle egy darabot… és aztán ha a kedved úgy tartja még meg is hajtod. Emlékszel? Papír csákó vagy hajó?

Papírhajó. A használhatatlannak tűnő papírból, használható. Új játékra fogható.

Az élet olyan, mint a víz. Sokszor lassan, csendesen áramló, táncoló. Máskor hömpölyög, örvénylik, felkorbácsolódik. Hullámok keletkeznek, melyek bár veszélyesnek is tűnhetnek, legtöbbször veszélytelenek. Veszélyes annak lehet, aki éppen benne van a vízben. Ha kintről nézed, számodra veszélytelen. A víz változása természetes folyamat, így nincs hatalmunk felette. Engedd el, hogy irányítani akarod az életedet! Úgy lesz, ahogy lennie kell! Az lesz, aminek lennie kell! Azt kapod, amit megérdemelsz! Mit tehetsz?

Engedd el hiedelmeidet, ragaszkodásaidat és lépj át a kapun, ami most nyitva áll előtted! Misztikus hullám, egy nyílás közeleg. Meglovalod a hullámot, vagy a partról nézed?

Nézz körül magadban és lásd meg milyen sok papírt írtál már tele problémákkal, elvárásokkal, ítéletekkel, hiedelmekkel. Fogd meg ezeket, és hajtogasd össze. Papírhajót hajtogass belőle. Aztán amikor ez megtörtént, hogy a vízben biztosan ne süllyedhessenek el amíg a szemeddel kíséred, tedd bele egy vízálló csónakba és engedd, hogy a víz sodrása elvigye a megfelelő helyre.  Arra a helyre, ahova szánták, ahova meg kell érkezzen.

Aztán vegyél elő tiszta lapokat és kezdj el írni… célokat, terveket, helyeket és neveket. Olyan minőségekkel írd tele, melyek megszínesítik és megédesítik az életedet. 

Aztán majd a megfelelő időben ezeket is összehajtjuk, hogy vízre bocsáthassuk. Az élet ilyen! Fogadd el! Mindig van papír és mindig van valami amivel ráírhatsz, vagy rajzolhatsz. Pontok és vonalak. A Lelkünk üzenete számunkra. Leírjuk, meglátjuk, felismerjük majd elengedjük. Aztán jön az új, és újra leírjuk, meglátjuk, felismerjük, elengedjük.

Az életünk nem más, mint az élet vizén ringatózó csónak, tele kicsiny, színes, teleírt értékes papírhajóval. 

A megoldás megérkezett! Használd és színezd ki az életedet!

Találkozzunk a parton, és engedjük együtt vízre csónakunkat.

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

0