Júniusi energiák *Valódi értékek

A következő energiahullám Június 7. – Június 20 -ig tart.

Újra és újra felbukkanva, talán örök kérdés marad, hogy mi a valódi és mi az ami valótlan…

Embereket látok, akik bolyonganak és keresnek… önmagukat, az igazságukat, saját világukat. Mennek körbe-körbe és közben észre sem veszik, hogy be vannak zárva. Egy valótlan világba. Az illúzió világába. A saját világukba. Önmagukba. Elbújtak. Búrába zárták magukat, hogy biztonságban legyenek. Félnek, rettegnek. Várnak és reménykednek. Már nem hisznek senkinek és semminek. Mindent ami szilárd alapot adott nekik, elengedtek. Már nincs remény, nincs hit, nincs szeretet. Sötétség van és félelem.

Emberek bezárva. Egy másik világba. Sok féle világba, mindenki a magáéba.

Nincs már tisztelet, nincs hála… nem látja jobbnak, szebbnek, többnek, embernek a másikat. Nem látja a napfényt, nem látja a virágot, nem látja a világot. Nem lát semmit, csak az illúziót, ami eltakarja a valóságot. Emberek, akik bántják egymást, a másikat és önmagukat. Hibáztatnak és kritizálnak. Felelősséget hárítanak, vádaskodnak és egyre hangosabban kiabálnak.

Hol vagyunk, milyen világban? Ami most zajlik nem más, mint a Lélek sötét éjszakája.

Ebben a sötétnek és reménytelennek tűnő világban rengeteg  Fény és Szeretet van. Remény, hit és szeretet.  Valóság és igazság van.

Elismerés, tisztelet és hála van.

VALÓDISÁG van.

Hol találod?

Talán egy másik önmagadban. Önmagad egy másik aspektusában. Egy másik oldalon, mint ahol eddig voltál, egy ismeretlennek tűnő, mégis jól ismert világban.

Elvesztél, nem találod? Látom, tudom. Elvesztél-e már annyira, hogy kezedet elvárások nélkül nyújtani tudod? Fáj-e már annyira a valótlan világod, hogy odaadnál bármit azért, hogy láthasd a valóságot?

A világban ahol bolyongsz éjszaka van…

A Lélek sötét éjszakája… hány éjszaka? Mióta tart? Számolod?

Őrjöngj és tombolj! Üvölts és rombolj! Törd darabokra az illúziót!Szenvedj, hogy eljuthass a végső ponthoz, az utolsó éjszakához. Ahhoz az éjszakához, ami Fényt hoz.

Az utolsó éjszaka után megvirrad.  Fény születik.

Valódi Fény, valódi világ, valódi értékek.

Hála és tisztelet azoknak akik az útjukon előttünk járnak, és mutatják nekünk, hogy másként is lehet… Másként is lehet élni ugyanabban a világban az életet.

Tisztelet és hála! Köszönet!

Szeretet…Végtelen szeretet!

A Lélekből, a szívedbe. Belőled a világba. Mindenhova, mindenkinek.

Az utolsó sötét éjszakák következnek…számolj vissza és találkozzunk a Fényben!

Lépj be te is a saját új világodba, a valódi világodba, a tiédbe!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

 

%d bloggers like this: