Véget érhet valami és valami új kezdődhet el…azoknak, akik egész évben dolgoztak azon, hogy ez megtörténhessen. Azoknak, akik képesek voltak emlékezni, továbblépni, elengedni, új nézőpontokat választani, újra hinni, bízni, elköteleződni. Akik dolgoztak, azok most megkapják jutalmukat. Fény születik bennük és sugározhatnak. Ünnepelhetnek.

Állj meg most egy pillanatra és nézz mélyen magadba! Megtetted? Megfejlődted? Megértetted?  Elengedted?

Lásd meg, hogy mit tettél vagy nem tettél meg és vállalj érte felelősséget! Ez az egyetlen lehetőséged, hogy TE is pozitívan zárd az évet és továbbléphess!

Sötét van, talán a legsötétebb… ez nem véletlen. Ennek van most ideje. Így kell lennie ahhoz, hogy majd a Fény megszülethessen. Most, ebben a sötétségben vizsgáztatnak, megmérnek minket a Mindenségben. Helyzetek, emberek jönnek, próbára tesznek minket, kiderül, hogy valóban fejlődtünk-e, vagy beértük azzal, hogy olvasottabbak, tájékozottabbak lettünk ebben az évben?!

Ami most fontos és valóban számít, az a HITELESSÉGED! A kérdés az, hogy valóban tudatos vagy-e? Valóban spirituális vagy-e? Mit választottál? A Fényt vagy a sötét erőket? Hogy viselkedsz? Viselkedésed tükrözi-e a választásodat, döntésedet, hitelesen, őszintén élsz-e? Mi van a szívedben, és ehhez hűséges vagy-e?

A Fény születésére készülünk, ennek a fénynek bennünk kell megszületnie. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, bennünk békének, harmóniának kell lennie. Nem adhatunk már helyet annak, ami nem a fényt, a szeretetet szolgálja. Át kell alakítsuk azokat a részeinket, melyeket elnyomtunk, árnyékban vannak. Be kell lássuk és el kell ismerjük saját gyengeségeinket.   Látnunk kell, hogy sokszor a dolgok csak a saját fejünkben történnek meg. Szembe kell nézzünk tétlenségünkkel, lustaságunkkal, és észre kell vennünk, hogy a komfort zóna és a Harmónia nem egy, és ugyanaz.

Lásd meg, hogy sokszor gondolod azt, hogy harmónia van benned, miközben csak kényelmes, komfortos vagy. Harmóniára vágysz, de ha körülnézel magadban és magad körül, azt áthatod, hogy minden változatlan, ugyanaz. Vágyakozol, de nem teszel érte… olvastál róla, van róla fogalmad, hogy mit jelent, mert elképzeled, de megtapasztaltad-e? Érezted-e? Hozzád tartozik-e?

Most, ebben az időszakban az EGYSZERŰSÉG a lényeg.  Egyszerűség, a szó nemes értelmében. Mit jelent ez?

Mindössze annyit, hogy amit gondolsz, azt cselekedd is meg! Viselkedj úgy, hogy hiteles lehess! Ha a szeretetről beszélsz, szeress, ha a harmóniáról, tükröződjön a harmónia belőled.

A Fény születésére és ünneplésére készülünk, így ha szeretnénk ebben az Ünnepben hitelesen részt venni, ünnepelni, akkor bármilyen nehéznek is tűnik, meg kell szűlnünk addigra saját belső Fényünket. S ha megszületett, meg kell mutassuk a világnak. Látniuk kell, hogy megszületett benned! Látniuk kell a többieknek, hogy Fényedből erőt merítsenek, hogy láthassák meg lehet csinálni, el lehet érni, lehet őszintén ünnepelni.

Az EGYSZERŰ, a VALÓDI, az IGAZI, a HITELES a lényeg! Minden más lényegtelen! Ismerd fel, és válts TE is értékrendet! 

A Mindenség egyszerűen működik, lásd meg. Igazodj a Szellemi törvényekhez és éld ezek szerint az életedet! Ha ezt teszed, akkor mindig ott leszel, ahol éppen lenned kell, azokkal találkozol, akikkel találkoznod kell és minden olyan napon amit ünnepnek rendeltek el, TE ünnepelhetsz. Tudd, élheted így is az életedet! 

Akarod? Választod? Éled?

Eldöntheted. Szabad vagy a döntésben. Dönthetsz így is, úgy is…a lényeg, hogy bármit is választasz, az a TE FELELŐSSÉGED!

A FÉNY minden pillanatban itt van, ismerd fel és ünnepeld a pillanatot, mert ez a lényeg! A múlt már elmúlt, a jövő még nem érkezett meg… a MOST VAN! 

A december üzenet, hogy emlékeztesd magadat minden pillanatban arra, hogy: A FÉNY ITT VAN BENNEM! Azért vagyok itt, hogy világítsak a sötétben…

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

0