Aktuális energiák *Mag világunk…

2017. Január 27.-én elkezdődik egy új 13 napos energetikai ciklus, a Sárga Mag időszaka. Ez az időszak azért lesz kiemelt fontosságú, mert Július 26.-án is Sárga Mag évünk fog kezdődni. Így ez a 13 nap most sok mindent elő fog vetíteni abból, hogy milyen energiákra készülhetünk a következő évben. Ha tudatos vagy és figyelsz, rengeteg benyomást nyerhetsz előre, és így tudatosan tervezhetsz.

Már nagyon vártuk, hogy vége legyen a Kék Majom 13 napos ciklusának, mert ismételten felforgatott mindent az életünkben. A játékos Majom mindenkit kiborított… azt gondolom mindannyiunk nevében mondhatom, hogy sok olyan helyzet volt, amikor nem találtuk meg a humorérzékünket. A Majom jött, szinte berobbant az életünkbe, és a feje tetejére állított mindent.

Szeretnénk odaadni nektek azt az energiatérképet, amit mi látunk jelenleg a követező időszakról. Tartsátok a kezetekben, és ígérjük, nem tévedtek el…

A Mag a növekedés rendezett mintája. Mi magunk és az életünk a termékeny föld, és a misztérium bennünk virágzik, szándékunk, és gondolatcsíráink hatalma által. Ahogy a mag  is tartalmazza kiteljesedésének hologramját, a megnyilvánulás folyamata meghatározott rendet követ. A Magban a jövő, a teljesség ígérete van. Benne van a gyökérzet, a szár, a virág és a termés is egyetlen apró kis magocskában.

Tegyük fel a kérdést magunknak, hogy mit tudunk megnyitni magunkban, ami segíti a befogadó-készséget, és segíti a szándék-magok csírázását?

Képzeljük el a magot, amint hívást kap a növekedésre világunk nyitottságában. Ösztönösen érezzük a lehetőséget szívünk vágyának megmutatkozására. Igaz vágyaink és álmaink belső intelligenciát hordoznak, mely át tud törni még a fix elvárások merevségén is. Az új mag elvetése, még az elavult hitrendszerek kemény talajában is váratlan varázslatot, és növekedést hozhat.

Legyünk készen arra, hogy feltörjük a múlt mintáinak szorító falait, a hiedelemrendszerek bilincseit. Hívjuk meg önmagunkból az életben való kreatív részvételt. Ez a részvétel felszabadítja és felébreszti az életerő energiáját, átalakítja észleléseinket és tapasztalatainkat, ezzel katalizálja álmaink valóra válását. Spontán módon vegyünk részt saját növekedésünkben, megszabadulva az elavult struktúrák korlátjaitól, melyek valaha biztonságot jelentettek nekünk. Lépjünk tovább az új lehetőségek fényébe. Ajánljuk fel álom-magunkat az univerzumnak. Hálával ajánljuk fel és engedjük el a magot növekedésünk érdekében, és hogy beteljesíthesse saját tökéletesedési tervét.

A Mag magába foglalja a fény rendezett mintázatát.  Minden magban megtalálható lehetőségeinek, és igaz természetének hologramja. A magban ott van minden lehetőség, információi közvetlenül a fény rendezett mintáiból érkeznek. Azaz egy mag lehetőségeinek tökéletes kiteljesedése növekedésének minden fázisában determinált.

Egy bennünk rejlő kód szerint a csírázó mag növekszik a fény felé, ahogy a napraforgó követi a Napot. Ehhez hasonlóan válaszolunk mi is Esszenciális Önvalónk fényére, természetesen megnyílva igaz természetünk beteljesülése felé. Saját életünk, tanulási folyamatunk által különféle szándékokat és vágyakat teremtünk. Ahogy természetes növekedési mintázatunk felébred, igazságunk bölcsességben csírázik, kiemelkedik a fénybe, melyben minden mag kivirul. Ahogy saját igazságunkat elültetjük, egyre több igazság bukkan fel a fényre. Így még több termékeny földet hozunk létre, melyeken felfedezhetjük és kifejezhetjük mindazt, akik vagyunk.

A Sárga Mag energiája azt jelenti, hogy most van itt a kedvező alkalom, hogy elültessük valamilyen célunk, tervünk vagy álmunk magját.

Tekintsünk most magunkra az évszakok és természetes ciklusok tükrében. Megvan az ideje annak, hogy az alvó mag nyugalmába húzódjunk vissza, ahol felkészíthetjük magunkat arra, hogy megtisztítsanak az esők, melyek az új tavasz csírázását segítik elő. Ősszel learatjuk a gabonát, és felkészülünk arra, hogy télen mélyre húzódjunk. Lehet, hogy hajlamosak vagyunk megakadni egyik ciklusban, egyik évszakban. Ha így van, akkor ne feledjük, hogy bölcs dolog eltakarítani a kiszáradt, elpusztult fákat, eltakarítani a korlátokat, és helyet adni az új növekedésnek. Ez az időszak arra kér, nyíljunk meg, hogy befogadhassuk az ajándékot, ami bármely meghatározott mintában jelen van, s amely megtanítja a teljes ciklus bölcsességét.

Mag jegy főbb témái, amivel most mindannyiunknak dolgoznia kell:

* „Alvók” vagyunk, akik védettek és látszólag sebezhetetlenek akarunk maradni? Korlátozzuk-e tudat alatt önmagunkat azzal, hogy az épség és biztonság illúzióját tápláljuk önmagunkban kagylóhéj-burkunk látszólagos védelmének árnyékában? Törjük át az önmagunkról és életünkről alkotott koncepcióink szűk és korlátozó kagylóhéját.

* Vizsgáljuk meg a biztonság kérdését életünkben. Szabaduljunk meg a régi mintáktól, hiedelmektől és szokásoktól, haladjunk előre az új lehetőségek felé. A biztonság fogsága és a mindennapi élet rutinja mögött ismeretlen lehetőségek rejtőznek.

* Vizsgáljuk meg, mivel korlátozzuk természetes fejlődésünket. Ne várjunk a tökéletesnek tűnő körülményekre ahhoz, hogy a magokat elültessük. Most van itt az ideje, műveljük és ápoljuk magjainkat. Mi vagyunk a fogékony termőföld, vágyaink és kívánságaink természetes módon odavonzzák a támogatást, a támaszt.

* Álmaink és vágyaink bennünk vannak, ébredésre várva. A válasz belül van, nem kívül. Ne feledjük, a magok önmagukban hordozzák a teljesség hologramját, és a növekedés folyamata mindig válaszokkal és felismerésekkel szolgál. Ültessük el céljainkat, hogy felgyorsítsák, irányítsák és megnyilvánítsák mélységeink rejtélyeit.

Fordítsunk időt arra, hogy megvizsgáljuk saját Mag-világunkat. Milyen a TE Mag-világod? Mélyen, belül miről álmodsz? Vajon mi lehet a te teljességed, hogy látod magadat egészében? Mi az amit meg tudsz élni, és mi az amit nem?

Hol tart a magocskád a növekedésben? Szárba szökkent? Múlt nyáron virágzott vagy esetleg már termést is hozott?

Mag világod mélyében szunnyadnak valódi lehetőségeid önmagaddal kapcsolatosan, így érdemes felfedezned. Indulj most el és fejtsd meg Magod üzenetét, hogy valódi és igaz Önmagad lehess!

Sok-sok vihar tombolt az elmúlt időszakban, de egyet ne felejts… amíg csak egyetlen magocska életben maradt, addig mindig van remény, hogy az újra kifejlődhet. Mindent, az összes magodat egyetlen vihar sem sepri el… mindig találhatsz legalább egyet, ami újra fejlődésnek indulhat, kicsírázhat, virágozhat, élhet.

Amikor megtalálod magodat, bízd rá magadat. Tudod, a magocska a Fény felé tart. Ha követed, az irányt nem tévesztheted el. Segít, visszavezet az utadra, megmutatja merre menj. Tarts a Fény felé, hogy megerősödhess, termővé lehess, utódokat, új magokat nevelhess!

Egy apró kis magocska, ami ott van benned és a tiéd… amit kaptál odafent amikor útnak indítottak a Földre. A Magocska amiben benne van minden amire csak szükséged lehet. A Magocska ami hazavezet, ami a Fény felé terel… a Mag, amiben benne van a teljesség hologramja, a múlt, a jelen és a jövő összes lehetősége. 

A Magod talán félre lett dobva… talán már el is fejtetted, hogy hova. Nem baj, keresd meg! Lassan elérkezik a magvetés ideje… lassan tavaszodik, a fény is egyre több lesz. Magocskák ébredjetek!

Szunnyadó, mélyen alvó mag részeidet türelemmel, szeretettel ébreszd fel.

Láttad már mekkora erő van egy apró kis magban? Láttad, amikor a beton keménységű talaj piciny repedésein át egy magocska útnak indult, kicsírázott, hogy élhessen?

Emlékezz! Idézd fel a saját Magságodat, Mag világodat és indulj el, kövesd a Fényt, akkor sosem tévedsz el! 

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: