Aktuális energiák-Mag napok

Az év talán legkülönlegesebb napjai várnak ránk a következő időszakban, Január 4.-23.-ig. 

MAG napoknak nevezik ezeket a napokat a Maja naptárban. A Mag napokat kísérik a GAP (Galaktikus Aktiváló Portál napok), amiből 10 nap a Mag napok előtt, 10 nap a Mag napok után következik.

Mivel a galaktikus maják ismerték a Föld energia ciklusait, tudták, hogy ezek a napok ablakok vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Portál napokon, kéred a Teremtőt, Hunab Ku-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztülfolyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva, létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155 Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolkin ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó a Majáknál és más kultúrákban, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.

MAG napok:

Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól, erőteljesebbek és dinamikusabbak. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A Maja energiák a Maja csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából származnak, innen dolgoznak velünk ezeken a napokon, mint egyénekkel, és ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.

Ezekben a napokban kristály tiszta energiákat lehet érzékelni, olyan, mintha szűretlenül érkezne meg hozzánk az energia. Ennek hatására felerősödhetnek érzeteink, érzelmeink, testi tüneteink is. Erőteljesebben élhetünk meg mindent, könnyebben kiborulunk, mint szoktunk. Olyan dolgok is hatással lehetnek ránk, amit máskor észre sem veszünk, meg sem látunk.

Fontos, hogy ezekben a napokban magunkkal foglalkozzunk! Figyeljük meg, hogy mi az amit elhoznak ezek az energiák nekünk, mi az, amihez közel vezetnek minket, lehetőséget adva ezzel újabb felismerésre és megértésre. Biztosítsunk magunknak időt és teret a belső munkára, elmélyülésre, megfigyelésre. Meditáljunk, figyeljük meg, hogy álmaink mit mutatnak nekünk.

Azok a helyzetek, dolgok és emberek melyek most hozzánk közel kerülnek, egyáltalán nem véletlen események… szükségszerű, kell a továbblépéshez!

Most, ebben az időszakban a kiigazításnak van itt az ideje! Olyan, mintha a Mindenség vezető, óvó karja utánunk nyúlna, és visszaemelne minket a saját, valódi helyünkre, utunkra. 

Figyeld meg tudatosan mindazt amit ezek a különleges napok hoznak, engedd, hogy a Mindenség megérintsen, felemeljen, visszavezessen oda, ahová igazán való vagy… ÖNmagad valódi Fényébe. 

Tartsatok velünk a Mag napok sűrűjében, érezzétek támogató jelenlétünket a végtelen szeretet Terében:

  • Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: