Aktuális energiák *Lépj be a kapun!

Január 10.-én kezdődik el a 7. hónap a Maja naptár szerint és Február 6.-ig tart.

Jelentőségteljes időszakot élünk ebben a hónapban, hiszen a 28 napból, 14 napot még a Mag napok energiáiban tartózkodunk.

MAG napok:

Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól, erőteljesebbek és dinamikusabbak. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A Maja energiák a Maja csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából származnak, innen dolgoznak velünk ezeken a napokon, mint egyénekkel, és ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.

Ezekben a napokban kristály tiszta energiákat lehet érzékelni, olyan, mintha szűretlenül érkezne meg hozzánk az energia. Ennek hatására felerősödhetnek érzeteink, érzelmeink, testi tüneteink is. Erőteljesebben élhetünk meg mindent, könnyebben kiborulunk, mint szoktunk. Olyan dolgok is hatással lehetnek ránk, amit máskor észre sem veszünk, meg sem látunk.

Fontos, hogy ezekben a napokban magunkkal foglalkozzunk! Figyeljük meg, hogy mi az amit elhoznak ezek az energiák nekünk, mi az, amihez közel vezetnek minket, lehetőséget adva ezzel újabb felismerésre és megértésre. Biztosítsunk magunknak időt és teret a belső munkára, elmélyülésre, megfigyelésre. Meditáljunk, figyeljük meg, hogy álmaink mit mutatnak nekünk.

Azok a helyzetek, dolgok és emberek melyek most hozzánk közel kerülnek, egyáltalán nem véletlen események… szükségszerű, kell a továbblépéshez!

Most, ebben az időszakban a kiigazításnak van itt az ideje! Olyan, mintha a Mindenség vezető, óvó karja utánunk nyúlna, és visszaemelne minket a saját, valódi helyünkre, utunkra. 

Amikor a Mag napok véget érnek, akkor még marad 14 napunk arra, hogy elengedjük mindazt, ami nem a mi utunkhoz tartozik, kapcsolódik. Fedezd fel, hogy melyek azok a dolgok, amiket nem tudsz elengedni, lezárni és vizsgáld meg, hogy mi akadályoz meg ebben.

Ismerd fel, saját ellenállásodat, és belső nyugtalanságaidat. Tanuld meg befejezni mindazt, amit elkezdtél. Fogadd el, hogy a befejezés is része az egésznek, tanuld meg befejezni, lezárni, elengedni a dolgokat, helyzeteket, embereket. Lásd meg, hogy talán azért nem tudsz elengedni, mert nem érted el az adott dologban a megelégedettséget, nem teljesült be benned. Törekedj arra, hogy bármihez kezdesz, bárkivel, bármiben vagy benne, beteljesülést érezz! A beteljesülés érzése az, ami segít, hogy a megfelelő pillanatban tovább léphess. 

Tanulj meg elkötelezetté válni, összpontosíts a célodra, és légy mindig nyitott a beteljesülésre! Ismerd fel, hogy te magad vagy a fény eszköze!

Most, ebben az időszakban egy Misztikus energia hullám érkezik, te döntöd el, hogy hagyod, hogy elsodorjon, vagy együtt áramolsz vele. 

A Kéz energiája a kaput képviseli, olyan kaput ami a lezárással nyílik meg az új lehetőségek felé. Ahhoz, hogy ezen a kapun most be tudj lépni, fegyelem, önfegyelem, kitartás szükséges. Ismerd fel, hogy nem elég egyes készsége birtoklása, elsajátítása, fontos ezek elmélyítése, gyakorlása.

Ideje felismerni saját hatalmadat és nem támaszkodni különböző módszerekre, eszközökre, emberekre. Önmagadon belülre kell helyezned a hangsúlyt, időt és teret szánni saját készségeid, saját szépséged, és értékességed felfedezésére, megélésére.

Figyelj most oda a felbukkanó lehetőségekre és tudd, hogy ezek a kapuhoz vezetnek el.

Tudatosan építsd ki magadban a szenvedély és rugalmasság érzését, amelyek segítenek, hogy meg tedd a szükséges lépéseket egymás után. Emlékezz arra, hogy az odaadás, az összpontosított szándék és nyitottság szükségesek ahhoz, hogy az új készségeket elsajátíthasd. 

 A Kéz a tenger hullámának szimbolikáját is magában hordja: a víz, amely lassan áradó és táncoló. Most, ebben az időszakban te is elsajátíthatod ezeket a tulajdonságokat, hogy ezekkel együtt beteljesíthesd feladatodat. Meg kell tanulnod, hogy a víz is hömpölyög, örvénylik, és a viharok felkorbácsolják. Ezek természetes folyamatok, melyek új kapukat hoznak létre. Ha meg tanulunk áramolni ezekkel a természetes folyamatokkal, elengedve korábbi hiedelmeket, ragaszkodást, kifejlesztheted a benned rejlő képességet, mely megvilágítja, hogy a teljességhez szükség van a lezárásra, a befejezésre.

Kéz jegy főbb témái, amivel dolgozni kell:

– Manik egy bejáratot kínál számunkra. Manik a kapu. Átlépünk-e rajta? Nyíljunk meg a lehetőségnek. Vizsgáljuk meg, mi az a dolog az életünkben, amely befejezésre vár. A befejezés egyúttal természetes áramlást jelent az új felé. Legyünk olyanok, mint a víz. Folyékonyan haladjunk keresztül a kapun, mely kinyílik előttünk. Manik ott van, és ránk vár.

– A Kéz jegy előhozhatja a dolgok befejezésének nehézségeit, vagy a hajlamot a halogatásra. Nehéz úgy befejezni valamit, ha elégedetlenek vagyunk erőfeszítéseink és fáradozásaink lehetséges végkimenetelével. Az is lehet, hogy túl sokat vállalunk, illetve szétszórtak és elgyötörtek vagyunk. Álljunk készen arra, hogy megvizsgáljuk, mi az, amit még befejezetlenül hagytunk.

– Eltúlzott jelentőséget tulajdoníthatunk, avagy túlságosan ragaszkodhatunk olyan eszközökhöz, mint például könyvek, kristályok, asztrológiai táblázatok, esetleg tarot-kártyák. Talán úgy gondoljuk, inkább az eszköz, semmint a mi istenivel való kapcsolatunk hordozza az erőt. Ha túl szorosan kötődünk az eszközhöz, magunkhoz ragadva azt, látásmódunk korlátozódni fog. Legyünk nyitottak és fogékonyak.

Amikor új módokon nyílunk meg Isteni célunk eszközeinek, sajátítsuk el a víz tulajdonságait: gyengéden folyik és táncol, ahelyett, hogy ellenállna és küzdene.

Emlékezzünk! – mi magunk vagyunk az eszköz, a fény kapuja. Testesítsük meg természetes ragyogásunkat!

Figyeljük meg, milyen módon azonosítjuk magunkat a hiedelemrendszereinkkel, meghatározásainkkal, szerepeinkkel, ideáljainkkal és az álmainkkal. Kövessük nyomon, hogy ezek az azonosulások mit hoznak az életünkbe. Amint megnyílunk a növekedésre és továbbfejlődésre, tegyük félre a megszokott kereteket, és válaszoljunk másképpen. A látószög elcsúsztatása új nyílásokat fed fel. Figyeljük meg azokat a befejezéseket és az új kapukat, amelyek ezekben a pillanatokban mutatkoznak meg számunkra.

– Rendelkezünk bizonyos adományokkal, tehetségekkel és képességekkel, amelyeken keresztül kölcsönhatásba léphetünk másokkal és saját fejlődésünkkel. Nyíljunk ki teljesen. Adományok és eszközök fényűző mennyisége hever kiterítve lábaink előtt, hogy csillapítsák spirituális étvágyunkat.

– Figyeljünk erősen a beavatási kapu felbukkanására. Nyugtalannak érezzük magunkat, vagy azt tapasztaljuk, hogy fejlődésünk ellenállásba ütközik? Legyünk tudatosak, figyeljük kívülről, bármilyen dilemma vagy látszólagos akadály merülne is fel az életünkben. Egy szokatlan megoldás kínálkozik számunkra annak érdekében, hogy szabadjára engedhessük erőinket, adományainkat, tehetségünket és eszközeinket. Lépjük át a felbukkanó kapu küszöbét.

Színre lépett a Szellem, és felszentelte a színpadot a beavatási szertartáshoz… Készen áll minden. Te hol látod a beavatási kaput az életedben? 

Belépsz rajta?

…megérkezel?

Te döntöd el!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Ha szeretnéd tudni látni, értelmezni az energiákat és ezzel másoknak segíteni, gyere és tanuld meg ÉLETMINŐSÉG KOORDINÁTOR képzésünkön.

www.talentumok.com

%d bloggers like this: