Aktuális energiák *Jelen-LÉT

Hideg és sötét van. Pillanatokra kisüt a Nap, hogy megmutassa, ő is van… próbálkozik, de aztán eltűnik. Felhők jönnek és eltakarják, sötét energiáikkal vastagon bevonják. A Fény egy ideig erőlködik, ilyenkor azt látod, hogy a sötét felhőn is átvilágít. Aztán egyszer csak besötétedik. A Fény eltűnik. Sötét lesz, nagyon sötét és ez a sötétség, akarjuk vagy sem  beborítja az emberek Lelkét.

Barátságok, kapcsolatok hullanak szét. Emberek bántják egymást, egymás szívét tépik szét. Darabokra hullott életek és lehetőségek, millió darabra tört Lélek és személyiség.

Reménykedünk és segítségért könyörgünk… megváltást várunk, de megváltást csak magunknak adhatunk. Most nem segíthet más, magunkra maradtunk.

Nincs már tisztelet, nincs hála… nem látja jobbnak, szebbnek, többnek, embernek a másikat. Nem látja a napfényt, nem látja a virágot, nem látja a világot. Nem lát semmit, csak az illúziót, ami eltakarja a valóságot. Emberek, akik bántják egymást, a másikat és önmagukat. Hibáztatnak és kritizálnak. Felelősséget hárítanak, vádaskodnak és egyre hangosabban kiabálnak.

Hol vagyunk, milyen világban? Ami most zajlik nem más, mint a Lélek sötét éjszakája.

A világban ahol bolyongsz éjszaka van…

A Lélek sötét éjszakája… hány éjszaka? Mióta tart? Számolod?

Túl régóta tart…

Úgy tűnt, mintha eltűnne, véget érne…de aztán a következő pillanatban megint ott ólálkodik. Úgy jön, hogy nem látszik. Nem látható, nem hallható, nem tapintható…érezhető.

Ahhoz, hogy észrevedd, a jelenben kell lenned. Itt és most kell létezned, ebben a pillanatban. Figyelni kell! Részt kell venni, be kell vonódni. Bevonódni abba, ami most a legnehezebbnek tűnik. Életünkbe, élethelyzeteinkbe, mert ez az energia, most nagyon közel jött, belépett az életünkbe, annak is a legféltettebb részébe…azt bántja, ami a legfélelmetesebb. Kapcsolatokat, melyek már kipróbáltak, sok mindenen túl vannak.

Amikor Jelen vagy, akkor éber vagy.

Amikor jelen vagy, akkor észreveheted, és kimaradhatsz belőle. 

Amikor jelen vagy, akkor véget érhet, mert aki jelen van, az láthatatlan. A Jelen-létbe erő van és mégis láthatatlan. Erő ami nem látható, nem hallható, nem tapintható, egyszerűen csak érezhető, mert van. Éppen ezért a Jelen-Létben lehetőség van.

A Jelen-Létben tudás és Hit van. 

Tudod, hogy egyszer vége lesz és akkor megvirrad.

Hiszed, hogy ez bármikor megtörténhet, akár a következő pillanatban…

Megtörténik akkor, bármikor amikor JELEN vagy. 

Érkezz meg a pillanatba, az életedbe, a helyzetbe, magadba, ide…

Mit látsz? Mit hallasz? Mit tapintasz? Mit érzel?

Elkezdődött…

…és egyszer vége lesz!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Ha TE is szeretnél rendszeresen értesülni az aktuális energiák által nyújtott lehetőségekről és kihívásokról, tudni szeretnéd, hogy aktuálisan mit és hogyan tegyél, hogy jó legyen neked, akkor iratkozz fel Ritmus és Rend Energetikai térkép hírlevelünkre:

Részletesen itt olvashatsz erről…

www.talentumok.com

 

%d