A Maya naptár szerint  minden év Július 26.- tól a következő év Július 24.-ig tart és a Július 25. napja náluk az egész év legkülönlegesebb napja. Ezt a napot ők Időn Kívüli Napnak hívják. 

Olyan ez a nap, mint nálunk a Szilveszter, és mégis teljesen más. Ugyanúgy lezár egy évet, ugyanúgy az év utolsó napja, amiben más az az, hogy a Mayák ezt a napot, az egész napot a Tudatos lezárásra szánják.

Olyan ez a nap, mintha mindannyian szabadnapot kapnánk, hogy üljünk le és vessünk számot a mögöttünk hagyott évvel. A mai napon érdemes végig gondolni, hogyan is telt a 2016. Július 26.- 2017. Július 24.-ig tartó évünk:

  • Mi történt velünk?
  • Elértük-e amit szerettünk volna?
  • Mit nyertünk és mit veszítettünk?
  • Hol tartunk ahhoz képest, amit önmagunk számára kijelöltünk?

A mai napon lezárhatjuk, megérthetjük és elengedhetjük az elmúlt évet, és felkészülhetünk a következőre. Előkészíthetjük magunkat a változásra, a befogadásra, az új energiák beáramlására.

Ahogy a nap megnevezése is mutatja, ez a nap túl mutat az időn… és lehetőséget biztosít, hogy kilépjünk a Térbe, vagy talán még annál is messzebbre… a VÉGTELENBE.

Használd ezt a  napot arra, hogy kapcsolódj a Lelkeddel és engedd, hogy elrepítsen. Engedd, hogy kiragadjon az idő fogságából, és megmutassa számodra a végtelent. A Lelked itt van otthon, itt van jelen. Mondj  igent a Lelkeddel való kapcsolódásra és most az egyszer engedd meg, hogy vezessen! 

A változás elkezdődött, legyen benne hited, legalább egy mustármagnyi, és ezt soha semmiért ne add fel! Köteleződj el önmagad és a saját Lelked mellett, tegyél most a Lelkednek egy ígéretet, hogy vele és nem nélküle… és aztán váltsd valóra amit ígértél, érkezz meg! Érkezz meg az az időtlenségbe, az energiák világába, az Egységbe és a valódi Létbe. 

Onnan fogod tudni, hogy megérkeztél, hogy a helyeden vagy, ott, azon a helyen ami valóban a te helyed, ami téged illet meg, hogy Szeretet van a  szívedben, Benső Béke a személyiségedben, és így Jósággal szolgálhatod a többieket.

Itt, ebben a világban a Lélek világában nincs mennyiség csak minőség van… nem számítanak a napok, órák és percek, itt egyetlen pillanat is Végtelen lehet.

Az Időn kívüli napot töltsd magaddal és tapasztald meg TE is a Végtelen Szeretet élményét, találkozz a lelkeddel! Találkozzunk össze a végtelenségben!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

0