Aktuális energiák – A középpont benned…

Minden energetikai ciklusban a legfontosabb, hogy Te magad, az energiáktól függetlenül, a saját középpontodban maradj!

A középpont amiből kiindul minden, vagy éppen ide tér vissza az energia. Itt születik meg és itt is tér vissza a Mindenségbe. Középpont, a minden közepe. Középpont, ami nélkül nincs értelme és helye semminek. Megnyilvánulás középpont nélkül lehetetlen. Középpont nélkül a körnek nincs értelme. Márpedig életünk körök összessége.

A kérdés amit a középpont felvet: Hogy tudod kiterjeszteni örömödet és szeretetedet?

A középpontban valami elmúlik és ugyanakkor valami megszületik éppen. Ez az az energia ami lezár egy folyamatot, hogy aztán elindulhasson egy új kör. Most az a feladatunk, hogy megtanuljuk elengedni a rólunk leválni szándékozó energiákat, és ezután letisztulva várjuk az új tapasztalások beáramlását. Most nincs cselekvési kényszer, nincs nyomás, egyszerűen csak nyitottá kell válni, hogy elengedhessük mindazt ami menni akar.

A most következő napokban légy tudatos és figyelj oda arra, hogy viszonyulsz saját magadhoz, vizsgáld meg, hogy valóban képes vagy-e elfogadni és szeretni magadat. Lásd meg magaddal szembeni elvárásaidat, követeléseidet és változtass ezeken! Lazíts, légy magaddal szeretetteljes, gyengéd, elfogadó, türelmes. Használd a Mindenség törvényszerűségeit és új nézőpontokat ahhoz, hogy mielőbb változhass és változtathass. Most figyelj magadra, figyelj oda minden benned lévő érzésre, belső mozdulatra. Légy magadhoz hűséges, tarts ki magad mellett! Tudod, a hűség akkor a legszükségesebb, amikor pont indulni is lehetne… Lásd meg a benned lévő, vagy akár csak csendesen megbújó valódi értékeket és tarts ki ezek mellett, fejleszd, éld meg, oszd meg!

Nincs most más feladatod, mint ünnepelni és kapcsolódni a belső Forrásoddal. Ünnepeld az életet, az örömöt, a szeretetet. A tiédet, amit magad felé érzel. Tudod, te vagy a középpont, a mindennek közepe, minden belőled indul ki, és ide tér vissza a te középpontodba. Ha te bent rendben vagy, akkor minden rendben van! A középpont tükröződik vissza, onnan indul minden. Belőled.

Légy most nyitott az új kezdetekre, tudd, hogy segítők, védelmezők állnak melletted! Te csak állj bele saját középpontodba, teremtsd innen magadat, teremts innen mindent!

A középpont lehetőség. A semminek tűnő minden. Ez az a pont, amikor éppen nem veszel lélegzetet és nem is kilégzel. A szünet. A pillanat, ami jelentőségteljes. Mert innen indul a következő lélegzet. Enélkül nincs lélegzet, nincs ritmus, nincs élet. A középpont az élet teljessége, ami magába foglal mindent. A középpont TE vagy. A középpontodban lehetsz. Lehetsz teljes, egész, a minden közepe. Az energia befogadója és kiterjesztője. Az áramoltatás igazi Mestere.

A középpont maga az élet. A te középpontod, a te életed. Te lélegzel, te élteted, te diktálod a ritmust benne, te töltöd fel energiával, hiszen a tied.

Állj most meg egy pillanatra és emlékezz a középpont üzenetére! Lélegezz, mert ha tudatosan lélegzel, könnyebb lesz emlékezned. Lélegezz és kerülj egyre közelebb! Életedhez, magadhoz, középpontodhoz, a Forráshoz.

Minden benned kezdődik és benned ér véget. Ez a középpont üzenete. Fogadd be és emlékezz!

Végtelen szeretettel: Andi&Aletta

http://www.talentumok.com

%d