Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy energiákban is képesek legyünk gondolkozni, érezni, látni dolgokat. Így nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy figyeljük és nyomon követjük az aktuális energiákat, azt a Teret, amiben mozoghatunk, élhetünk éppen.

Ebben a Maya Calendarium van segítségünkre. Évek óta vizsgáljuk és követjük ezt a rendszert, és azt tapasztaljuk, hogy amikor igazodunk az aktuális energiákhoz akkor “jól mennek a dolgok”.

Az energiák megmutatják számunkra, hogy milyen lesz az adott Tér, amiben élnünk, léteznünk kell. Megmutatja, hogy mi az a téma amire figyelnünk kell, érdemes.

Mit jelent a Tér?

Gondolj egy lakásra, ahol élsz. Ennek is meg vannak a maga adottságai, sajátosságai. Ha nincs kerted, mert egy tömbház 5. emeletén élsz, akkor hiába szeretnél kimenni a saját lakásodhoz tartozó kertbe. Vagy ha éppen szeretnéd átalakítani a lakást, festeni, újra bútorozni, akkor sem lehet azonnal megcsinálni, meg kell várni amíg segítséged lesz, pénz kell ahhoz, hogy megvedd a szükséges felszerelést ehhez.

Pontosan így van ez az energetikai térrel is. Rendelkezik adottságokkal és mi ezeket nem változtathatjuk meg. Abban kell jól mozogni, élni.

A Maya rendszer igen komplex, mondhatjuk azt is, hogy rendszer a rendszerben. Sok-sok összefüggést lehet vizsgálni, látni benne.

MI igyekszünk olyan rálátást adni, ami megfelel ennek a komplex gondolkozásmódnak és hitelesen mutatja, hogy mikor merre érdemes tartani, mit és hogyan érdemes csinálni.

A 2015-2016.- os évben is rendszeresen írtunk az aktuális energiákról nektek, és azt tapasztaltuk, hogy nagyon sokan már várják az előrejelzéseket, ehhez igazítják életüket. Visszajelzéseik alapján ezek az emberek kiegyensúlyozottabbak, sikeresebbek lettek. Könnyebben és egyszerűbben érték el célkitűzéseiket, oldották meg a felmerülő feladatokat, kérdéseket az életükben.

Ebben az új évben is itt leszünk veletek és 13 naponta, illetve a fontos energetikai pontoknál, részletesen tájékoztatunk benneteket az energiák áramlásáról, a kihívásokról és lehetőségekről.

Tartsatok velünk 2017-ben is, áramoljunk együtt az energiákkal!

Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre és nagyon örülünk annak, ha megosztjátok velünk saját megéléseiteket.

Szeretettel és Fénnyel: Andi&Aletta

0