Új időszámítás… *Szeptemberi energiák

Szeptemberben több olyan fontos energetikai esemény is lesz, melyek arra sarkallnak minket, hogy vizsgáljuk meg, hogy bánunk az idővel. 

Idő… azt mondjuk, hogy nem számít, mégis sarokba szorít minket. Egyre többet időzünk olyan dolgokkal, melyek hátráltatják életünket, legalábbis a minőségi életet. Sok a sorban állás, forgalomban várakozás, feladat-feladat után… Annyi a teendőnk és intézni valónk, hogy az igazán fontos dolgokra, már nem marad időnk. Mi a fontos? Leginkább az, ami minőségivé teszi a mindennapjaidat. Ami feltölt, ami segít abban, hogy jól érezd magad.

A naponta elveszített perceket ha összeadnád, elcsodálkoznál a nap végére… órák lettek. Ezeket az órákat magaddal is eltölthetnéd éppen.

Érdemes lenne úgy intézni a dolgainkat és kötelezettségeinket, hogy a lehető legkevesebb időt rabolják el.

Sokaknak az Idő= Pénz

Nekünk az Idő= feltöltődés, eszköz, energia egy teljes élethez. 

Igen, mi is azt érezzük, hogy mindenhol időt rabolnak tőlünk. Hosszas sorok mindenütt… várunk, letudjuk, megoldottuk…elfáradtunk.

A jelenlegi időszakban a lopott idő teremti a vákumot! Az idő hiánya az, amitől szenvedünk. Mondhatjuk, hogy nincs is idő… de ez nem igaz!

A Földi létben az idő van, létezik, s ha van és szabadon gazdálkodhatsz vele, a legeslegdrágább kincs!

Idő… van vagy nincs?! Ma még van és holnap már lehet, hogy nincs… Ki tudja?!

Ha tudnánk, hogy holnap már nincs, akkor ma mit csinálnánk másként? Változtatnánk? Másként reagálnánk, másként cselekednénk? Részt vennénk-e  hiába való vitákban? Akkor is a fontos ügyeket intéznénk, vagy akkor inkább magunkra figyelnénk? Ha tudnánk, hogy az időnk véges, akkor törekednénk a tartalmas életre? Fontos lenne, hogy kivel vagyunk éppen? Ha tudnánk, hogy vége lehet akkor másként látnánk a perceket, órákat, napokat, heteket, hónapokat, éveket?

Az időnk véges! Nekem is és neked is… és egyikünk sem tudja pontosan, hogy meddig tart. Becsüld meg, tiszteld az időt amit kapsz, ami rendelkezésedre áll éppen, bánj vele úgy, hogy amikor megáll, akkor elégedett lehess…

Itt és most számodra is egy új időszámítás kezdődhet el! 

Mostantól tekints úgy az idődre, mint kincsre, és ennek megfelelően bánj vele! Őrizd, védd meg! 

Egyszerű a képlet: IDŐ=ENERGIA, FELTÖLTŐDÉS, ESZKÖZ egy tartalmas, teljes élethez.

Szeptemberben egy új időszámítás kezdődik el, légy TE is a részese! 

Tarts velünk, áramoljunk az energiákkal együtt, gazdálkodjunk jól az időnkkel!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Ha szeretnél te is tudatosan áramolni az energiákkal, iratkozz fel Ritmus és Rend Energia Térképünkre, emlékeztetőnkre…

www.mayadimenzio.com

%d