Tanácsadás, konzultáció személyesen vagy on-line.

Vannak pillanatok az életünkben, amikor egyedül képtelennek érezzük magunkat a felállásra, tovább lépésre…itt vagyunk, segítünk neked!

Az energiaszint megemelkedése a világban egyértelműen azt jelenti, hogy túl lépett a mentális szinten és elérte a Lélek szintjét. Így akár akarjuk akár nem, elindulnak, kioldódnak bennünk a Lélek szintjén lévő blokkok, elakadások. Elkezdődött a Lélek gyógyulása bennünk az energiaszint hatására. Leveti, kidobja magából mindazt, ami a fejlődésünket nem szolgálja. Többen jelezték, hogy éjszaka felébrednek és óriási bűntudatuk támad, lelkiismeret furdalásuk van…nem értik. Ki akarják mondani azt, amit az eszükkel nem mondanának ki: eltitkolt, szégyelt, megtagadott dolgokat. Az ész, a logika nem érti, mégis megtörténik. olyan, mintha nem lenne hatalmunk felette. És nincs is! Mert ez a szint az elme felett áll, gondolatokkal, érzésekkel uralni, kontrollálni lehetetlen.

A bennünk lévő belső változások sokszor észrevétlenül megtörténnek, mert elveszítettük a kontrollt önmagunk belső világa felett. Csak abban az esetben tudjuk követni azt, ami történik, ha TUDATOSAK vagyunk a változásokra. Ha minden pillanatban jelen vagyunk és figyeljük ami történik. bennünk és körülöttünk. A hatásokat. A külső hatást a belsőnkre és fordítva. Soha nem volt ilyen jelentősége még a JELEN erejének.

A változások bennünk megtörténnek. Akár akarjuk, akár nem! Gyógyul bennünk a Lélek, hogy fejlődhessen és tovább léphessen, hiszen ez Földi létünk értelme. Ha tudatosak tudunk lenni a változásokra amik bennünk zajlanak, akkor maradandó és személyiségszintű változások is történnek, míg ha tudatosságunk nélkül történik meg a változás, akkor maradandó következménye nem lehet. Tudatosság nélkül nem tudjuk integrálni a változást! Ezért fontos az éberség és a tudatosság!

Fontos, hogy elengedjük a régi sémákat és paradigmákat. Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni nézőpontváltás szükséges! Vannak segítők és módszerek, amelyek egyértelműen ezt a folyamatot támogatják, és a Lélek szintjéről indulva nyújtanak segítséget számunkra ebben a folyamatosan táguló világban, emelkedő energia hullámban. Már nem csak megérteni kell a dolgokat, belül, mélyen magunkban kell megtörténjenek a dolgok. Azoknak a változásoknak, amiket az energiák kikövetelnek tőlünk, tudatosan kell megtörténni, lezajlani. Csak így léphetünk egy szinttel feljebb egyéni tudatosságunk lépcsőjén.

Kezdjük el az első lépéssel, kérj időpontot tőlünk személyes vagy on-line beszélgetésre.

  • A konzultáció díja 20.000 Ft, amit előre kell fizetni, 1 1/2-2 órás a beszélgetés.

Várunk szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta 

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

-06-20-410-05-07infovaradiandi@gmail.com

– 06-70-524-18-60aletta.domotor@gmail.comHa úgy érzed, hogy változást szeretnél az életedben, keress minket, és egyeztessünk időpontot.

%d