Végtelen szeretettel köszöntünk a Talentumok terében!

A munka amit MI végzünk, az nem más, mint az állandó, nemes biztatás. A bátorítás és a Szeretet hullámainak folytonos sugárzása felétek, hogy érezhessétek, hogy titeket is szeretnek, hogy fontosak vagytok valakinek.

A Szellemhez, Lélekhez vezető egyéni út elkezdődött.
Nem próbáljuk meg megváltoztatni azt a folyamatot amiben vagytok. Nem próbáljuk megváltoztatni azt, akik vagytok. Csak itt vagyunk és tartjuk a TERET, a SZERETET TERÉT nektek, hogy amikor felébredtek álmotokból, és nyitottá váltok, akkor érezhessétek jelenlétünket.

Nemes, bátorító üzenetben, ami olyan finoman érkezik hozzátok, mint egy szellő, vagy mint egy nemes érzés, vagy gondolat, esetleg dallam…ilyen finomsággal mondjuk el nektek: TE VALÓBAN ÉRTÉKES VAGY!

Szeretnénk megmutatni neked egy olyan világot, ami túl van az időn, ahol a mennyiség helyett, minőség van jelen. Szeretnénk neked megmutatni a TERET, ahol boldogan, örömben élhetsz, létezhetsz, ahol az Énből felébredhetsz és valódi, igazi Önmagadra lelhetsz.

MI abban hiszünk, hogy a valótlan mögött, mellett ott van a valódi, hogy ami egyszer meg volt, azt újra meglelheted, hogy ami egyszer már megtörtént akár csak egy pillanatra is, azt újra megélheted. Mindannyian megéltük az Egységet, onnan jöttünk, szívünkbe, Lelkünkbe zártuk az emléket. Itt van minden bennünk, és nem elfelejtettük, csupán álomba szenderültünk… s így bármikor, bármikor amikor úgy döntünk, újra felébredhetünk.

Felébredhetünk és kinyithatjuk szívünket és szemünket a jóra, igazra és valódira és megélhetjük mindennapjainkban. Segítő kezet nyújtunk neked, hogy magadra találhass, felébredhess, vigyázzuk első lépteidet.

Van egy TÉR, gyógyító tér amiben te is megpihenhetsz, feltöltődhetsz. Benne van minden olyan minőség, amire csak szükséged lehet:

* Jóság, ami minden ember alapvető lényege

* Benső béke, szíved legelső emléke

* Szeretet, ami ott áll mindig mindenek felett

* Egység, ami megtart téged

* A Lét édes érzésének emléke, amibe életet lehelhetsz.

Ezenkívül nálunk olyan valódi értékekkel találkozhatsz, melyek biztosan megállják helyüket a világban bármelyik korban, bármely időben, háborúban vagy békében:

* Könnyedség, kapcsolódás, megosztás, kiegyensúlyozottság, nyugalom, harmónia, életöröm, megnyugvás, bizalom, változás, elköteleződés, odatartozás, hit, időtlenség, energia. 

Ezeket tekintjük MI alapvető és valódi értékeknek, ezek adják meg egyéni életünk és kapcsolódásaink alapját, ezekkel az értékekkel találkozhatsz ha velünk tartasz! 

MI itt vagyunk a térben és várjuk azokat akik szeretnének ezen értékek mentén élni, ezekre a minőségekre felébredni, tudatossá válni, ezeket az életükbe integrálni, beilleszteni.

Várunk szeretettel ebben a csodálatos és gyógyító valóságban, a MI valódi és értékes világunk kapujában!

Várjuk a pillanatot amikor megpillanthatunk, mert mi LÁTUNK TÉGED!

%d bloggers like this: