Családi mátrix *Zárt tanulócsoport a facebookon.

Összeférhetetlenségből-megértés születik, ellenállásból-együttműködés lesz.

 • Január 31.hétfőtől- Február 13.vasárnapig.

Zárt Tanulócsoport a facebookon.

A Családi Rend elméleti alapjait ismerheted meg ebben a két hétben. A Családállítás módszere is ez alapján működik. Ha megtanulod, és megtartod ezt a Rendet az életedben, cserébe a Rend megtart téged.

Jelenleg az egyik legnagyobb problémát az okozza, hogy a családokban generációk óta felborult a rend. Megtagadott, kitagadott emberek, nehéz sorsok, titkok nehezítik az életünket. Ahhoz, hogy az életünket könnyebben, könnyedebben élhessük, hogy a gyerekeinknek, unokáinknak már jobb élete lehessen, nekünk kell most rendet teremteni. Meg kell ismernünk azokat a szabályszerűségeket, melyek segítségével mindenki az adott családi rendszerben a helyére kerülhet.

Hiszed vagy sem, mindig minden probléma, elakadás a származási családba vezethető vissza, és ott kell gyógyítani azt, ami miatt a felnőtt életünkben szenvedünk éppen. Párkapcsolatunk, egzisztenciális helyzetünk, szülői képességeink, mind olyan témák, melyek a gyermekkori rendszerbe vezetnek vissza. Anyánkkal, és apánkkal kapcsolatos kérdésekre kell magunkban rávilágítanunk, újra kell értelmezni bizonyos fogalmakat: kötődés, elengedés, kötelezettség. Kinek-mikor-mihez van joga, és a mi a kötelessége ahhoz, hogy a helyét, az elismerést a rendszerben megkaphassa.

Ha szeretnél kiegyensúlyozott felnőtt életet élni, szeretnéd belső szabadsággal, felszabadultan élni az életedet, gyere és ismerd meg az alapokat!

 • Január 31.hétfőtől- Február 13.vasárnapig.

Témáink sorrendben:

 1. Odatartozás Rendje: Mindenki álljon a saját helyére!
 2. Időbeliség törvénye: Az előbb és utóbb érkezettek jogai, kötelességei
 3. Adok-Kapok törvénye: A kiegyenlítődés elve
 4. Alap családi rend származási család
 5. Alap rend párkapcsolat
 6. Szexualitás
 7. Video beszélgetés zoom
 8. Válás után, Kevert családok
 9. Betegség dinamikák
 10. Problémák felnőttkorban a szülőkkel, és ezek kezelése
 11. Amikor megbetegszik, mielőtt meghal
 12. Halál, haldoklás, gyász a családban
 13. Video beszélgetés zoom

A tanulócsoportban 14 napon keresztül, az adott nap címéhez tartozó információk, gyakorlatok, leckék várnak. Két alkalommal élő beszélgetésben is kérdezhettek, kapcsolódhattok Zoom-on. A beszélgetések időpontja Február 6. vasárnap 19.00 és Február 13. vasárnap 19.00.

A csoportban “élőben” csak a beszélgetések zajlanak. Az anyagok minden nap – kivéve a vasárnapok, a beszélgetések napja, amikor szünetet tartunk – 20.00-kor kerülnek fel, és folyamatosan elérhetőek maradnak. A csoport vége után még 1 hónapig tudod a csoportban elolvasni, feldolgozni az adott anyagot, leckéket.

Részvételi díj: 22.000 Ft/fő

A csoportba jelentkezni Január 15.-ig lehet.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.comaletta.domotor@gmail.com

Szeretettel várunk a csoportban!

%d bloggers like this: