Szinergia, csoportos Tér-munka.

  • 2022. Február 12. szombat 10.00-17.30

SZINERGIA=Együttműködés Rendszer szemléletben.
A morfogenetikus Térben dolgozunk, mint Családállításon, de itt “csak” magaddal dolgozol. A TE belső változásod hat mindenkire, és alakítja egy új minőségben az életedet.

A valóságos életünkben, mindig egy történettel kezdődik minden. Valaki tesz valamit, vagy elmulaszt valamit megtenni. Valaki hiányzik, vagy valaki új érkezik. Nem ismerek el valakit, vagy engem nem ismer el valaki. Túl sokat adtam, vagy túl sokat kapok. Valaki vagy valami, nem a megfelelő időben érkezik az életembe. Akár egyetlen, évek-évtizedek óta tartó történet képes rá, hogy blokkolja az energia áramlását életünkben.

Ha változást szeretnél, hozz magaddal egy témát, amivel nehezen boldogulsz, együtt kicsomagoljuk, átszínezzük, érthetővé, és élhetővé tesszük.

Tapasztald meg a Térben a Rend, a Kapcsolódás, Együttműködés energiáit.

Tudatos önismereti munka + Tér élmény. Elmeséled, megéled, átérzed.

A csoportban való részvétel aktív közreműködést kíván! Mindenki „szerepel”, mindenki dolgozik.

A csoport maximális létszáma 13 fő.

Időpontok:

2022. Február 12. szombat 10.00-17.00

– Március 12. szombat

– Április 9. szombat

– Május 14. szombat

Helyszín: Lélekszíntér 13. kerület Balzac utca 39. 1. emelet

Részvételi díj: 20.000 ft/fő, amit előre kell kifizetni a helybiztosításhoz.

Mi az első kérdés, amit magadnak fel kell tenned?

„Mi hiányzik belőlem?”

A válasz, ami szintén belőled származik: “Lényed másik oldalának egy darabja!” Hiányzik a kapcsolat ezzel az oldallal, a Lélekkel.

Ha szeretnéd, segítünk neked, elvezetünk hozzá…

MI a Lélekkel való munkáról beszélünk. S ha a Lélekről beszélek, egy kép jelenik meg előttem: a perifériáról kiindulva több pontból, csillag alakban közelítek a középpont, a mag felé. Minél inkább megközelítem ezt a középpontot, mert elérni sosem fogom, annál inkább rákényszerülök, hogy szimbólumokban gondolkozzak, fogalmazzak. A Lélek középpontjáról nem lehet egyszerűen beszélni: ott csak LÉTEZNI lehet, és aki beszél róla, aki nevén nevezi, az nem ismeri!

A Lélek nem írható le és közelíthető meg mindennapos szokványos szavainkkal, mondatainkkal, betűkkel és számokkal. Kifejezhető színekkel, formákkal, hangokkal, szimbólumokkal, és miközben látjuk, halljuk ezeket, valami bennünk mélyen rezonálni kezd. Na, valahol itt kezdődik a Lélek nyelve. A mély érzések színtere. A fel nem fogható, a meg nem fogható, a klasszikus értelemben ki nem fejezhető. Ez a LÉLEK. Valami más, valami új, olyan ami nem ismert. Olyan, ami nincs, mégis van. Olyan, mintha nem lenne, mégis meghatároz mindent! Mindent, egész életünket, létezésünket.

A Lélek…

A Mindenség szívdobbanása benned. A szívedben. Amikor érzed, hogy áramlik, lüktet, az élet. 

A mindennapok csodálatos pillanatai, meglátni egymást a másik szemében. Felfedezések, megismerések. Kapcsolódások.

A Lélek az a valami, amiért  érdemes élni, amiért érdemes akár mindent odaadni, tanulni, fejlődni, tapasztalni. Ha kell meghajolni, elengedni, megbocsátani. 

A Lélekkel való találkozás az a pillanat, amire mindig emlékezni fogsz, és majd egyszer a távoli időben újra felismered, amikor éppen ott lesz veled.

A Lélek benned, és bennem a közös pont, amit felismerünk mindketten ugyanabban a másodpercben, és ha csak egyetlen pillanatra is, de emlékeztet mindkettőnket:

Az indulásra, az Otthonra, a feladatra amit mi vállaltunk el.

Mi a Lélek?

Az életet adó levegő az embernek, a földi létben. 

Ha hívást érzel magadban, foglalj helyet a csoportunkban.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.com, 06-20-410-05-07

A csoportos alkalmakat vezeti: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: