Személyes Élet-Tér-Rendezés, Családállítás.

Minden nap történik valami, ami fájdalmat okoz, és mégsem lehet, vagy nem mersz róla beszélni senkinek. Most, amikor egyre nagyobb a káosz a világban, még most is érezhető a fájdalmad. Itt visszahangzik a Térben, hallom, és segíteni szeretnék neked. Szeretnék egy olyan Teret tartani neked, ahol kimondhatod, megélheted mindazt ami akár évtizedek óta nyomaszt, megszabadulhatsz a bénító fájdalomtól, a reményvesztettségtől, és ezáltal új élet születhet benned, új minőségű életet élhetsz.

Itt nem kell senkinek megfelelned, nem várok tőled semmit, csak megtartalak, hogy elengedhesd…mindazt, ami megbénítja életedet, mérgezi Lelkedet. Egyszerűen csak szeretnék teret adni ahhoz, hogy újra merj és akarj, akár csak pillanatokra, önmagadhoz kapcsolódni, önmagad lenni.

Mindannyian arra vágyunk, hogy mindazt amit a világban keresünk, magunkon belül leljük meg. Jogod van a saját életedhez, az érzéseidhez, a fájdalmakhoz, megélésekhez, jogod van az élethez. Jogunkban áll a családi mintákat levetkőzni, és szabadon tapasztalni. Te is az az ember vagy, aki szabadnak született! Éld, éld az életed, és tapasztald meg a saját sorsodat végre!

Tedd a szívedre a kezedet, és kérdezd meg magadtól, hogy mikor érezted utoljára szabadnak magadat? És mennyi ideig tartott? És ha úgy érzed, hogy szeretnéd magadban ezt a megélést, ezt az érzést kitágítani, és szeretnéd a saját életedet, sorsodat élni, akkor várlak Július 25.-én szombaton témahozónak, vagy segítőnek.

Az állításokat Dömötör Aletta vezeti.

Az állítások díja 20.000 ft, a segítői díj 5000 ft.

Helyet foglalni, jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet:Kategóriák:Bach-virágterápia

%d bloggers like this: