Karakter profilozás tanfolyam.

Az elmélet távoktatásban 9 hónap + 16 óra gyakorlat személyesen vagy on-line.

Életünk folyamán számtalanszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor szükségünk lenne rá, hogy azonnal, vagy rövid idő alatt, kevés információból, megállapítsuk a másik ember személyiség profilját. Párkapcsolati kérdéseknél, munka helyzetekben, vállalkozási társulásoknál stb. Ezekben a helyzetekben hatalmas segítséget ad, ha tisztán láthatjuk, hogy ki a másik ember, akivel szeretnénk együttműködni, társulni.

Sokszor évek kellenek ahhoz, hogy igazán kiismerjük a másikat, kivéve, ha olyan tudás birtokában vagyunk, amivel minimális információ (születési dátum) megszerzése után, tisztán láthatóvá válik számunkra, a másik ember személyiség profilja, személyiség képe, ezáltal kiszámíthatóbbá válik viselkedése. Nem csak a személyiségről kaphatunk egy átfogó, hiteles képet, hanem az adott ember Lelki minőségei is láthatóvá válnak számunkra.

Ha időt szánunk az adott módszerekkel az elemzésre, értékelésre, olyan összefüggéseket láthatunk meg a Lélek-Személyiség viszonylatában, aminek segítségével könnyebben tudunk kapcsolódni, együttműködni, munkahelyi viszonylatban vezetni, vagy probléma, betegség  esetén segíteni, támogatni.

Azoknak ajánljuk a tanfolyamot, akik szeretnének átfogó képet kapni egy másik emberről, akiket érdekel az emberi viselkedés gyökere, és nyitottak a Lélek üzenetére. Hiszen nem csak személyiségek vagyunk. Lélekként vagyunk jelen, de személyiségünk milyensége is fontos az életünkben.

Képzésünk segítségével átfogó képet kaphatsz önmagad, és a másik ember Lelki és személyiség dimenziójáról, ezáltal megértheted viselkedését, kommunikációját, olyan összefüggésrendszert ismerhetsz meg, aminek segítségével kapcsolataid minőségivé válhatnak, könnyebben kapcsolódhatsz, illeszkedhetsz be különböző közösségekbe. Megfelelő minőségű elméleti és gyakorlati tudás után, segítőként, konzulensként is tevékenykedhetsz.

A képzés 9 hónap + 16 óra gyakorlat.

  • Maja szimbólumrendszer
  • Lélek -Csillag energetika
  • Belső út, Aspektológia
  • Kreatív önismeret
  • Viselkedés gyógyítás
  • Napszámhoz tartozó generációs tükröződések, és mátrixok
  • Számmisztika
  • Színterápia

Ezek a módszerek egyenként is, és együtt is alkalmasak arra, hogy segítségükkel feltérképezzük a másik embert. Ha ezeket együtt, összefüggésrendszerben használjuk, egyértelműen kirajzolódik számunkra a másik ember belső és külső világa, megláthatjuk, hogy ki ő valójában. Ki ő, a történetei nélkül. Milyen érzelem világ, gondolkodás jellemzi, milyen adottságai vannak, és milyen kihívásokkal szokott életében szembenézni. A profilozás megmutatja azt is, hogy szükség esetén hogyan tudunk segíteni, az adott élethelyzetből a másik embert kivezetni.

A képzés havi díja 25.000 , azaz Huszonötezer forint/hónap.

A leckéket heti rendszerességgel küldjük e mailben.

A képzés végén gyakorlati vizsgát tartunk, ennek díja 20.000 ft, amit 10. részletként kell befizetni.

Sikeres vizsga után Tanúsítványt állítunk ki.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:     

Szeretettel várunk! 

%d bloggers like this: