20% kedvezményt adunk a Lélek-tolmács, és a Karakter Profilozás képzéseink árából!

2020. November 30.-ig történő szerződéskötés és befizetés esetén, 20% kedvezményt adunk a Lélek-tolmács és a Karakter profilozás képzéseink díjából.

Talán még sosem volt ekkora szükség a fejlődésre, és a tudatosságra a világban, mint most… a külső világ folyamatosan változik, a rendelkezések szűk keretek közé szorítanak minket. Nem élhetünk szabadon döntéseinkkel, nem mi választjuk meg, hogy mit tehetünk meg, és mit nem. Nagy kihívás ez mindannyiunk számára, és ahhoz, hogy megértsük, és elfogadjuk ezt a helyzetet, egy új nézőpont szükséges. Olyan nézőpontok kellenek, melyek megkérdőjelezhetetlenek.

Szükséges megérteni a viselkedésünk mögött megbújó sérült személyiségünket, ugyanakkor látni érdemes, hogy mire is hivatott a Lélek, vajon miért pont most vagy itt, ebben az időben? Mi lehet a te feladatod, hogy tudod segíteni a többi embert?

Képzéseinkben jelentős hangsúlyt kapnak azok a módszerek, melyek segítségével közelebb kerülhetsz a megértésen keresztüli elengedéshez, így a régi, és a családból hozott minták már nem köthetnek meg. Változni, és változtatni, jelenleg az emberiség jövője függ tőle, hogy mennyire tudunk rugalmasak lenni egy-egy helyzetben. A mentális programok megismerése, átírása, folyamatos változtatása a körülményeinkhez képest, a tudatos ember egyik legjobb eszköze.

Ha szívesen tanulsz, fejlődsz, ha szívesen segítenél, támogatnál másokat, most kedvezményesen tanulhatsz!

2020. November 30.-ig történő szerződéskötés és befizetés esetén, 20% kedvezményt adunk a Lélek-tolmács és a Karakter profilozás képzéseink díjából.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.com, 06-20-410-0507

Szeretettel várunk, haladjunk együtt egy Új világ felé!

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: