Viselkedés gyógyítás. Önismereti hétvége.

-2021. Március 6.-7. szombat, vasárnap

„A SZERETET nem csak egy érzés, érzelem, a szeretet tudatosság. Tudatosan teremtett, megélt gondolatok, érzések, viselkedés összessége. Ahhoz, hogy képesek legyünk így szeretni, fejlődnünk tanulnunk kell. Meg kell lássuk és értsük, hogy vannak dolgok, sémák amiket már kinőttünk. Tovább kell lépjünk, fel kell nőjünk. S így, igaz hittel, nyitott szívvel, hitelesen kell éljünk! Meg kell tegyük, mert ezért születtünk…hogy így SZERESSÜNK!”

Gyermekkorunk mintái alapvetően befolyásolják, sőt meghatározzák felnőttkori viselkedésünket. Amíg  tudatosan nem írjuk, kondicionáljuk át ezeket, addig lehetetlen, hogy stresszhelyzetben ne ezek irányítsanak minket.

Azt már tudod, jól ismered, hogy milyen az, amikor a félelmeid vagy az egyedüllét érzése irányítja a viselkedésedet, megtapasztaltad, hogy az egy-egy helyzet által generált ellenállással együtt, mennyire tudsz nyitott lenni, befogadni bármi újat az életedbe…

Most eljött az ideje annak, hogy változtass végre, és mindazt amit eddig megtanultál, megmutasd a viselkedésedben!

Ezen a hétvégén megmutatjuk, hogy tudsz együttműködővé válni, felelősséget vállalni, elköteleződni, stabil maradni a helyzetekben, hogyan lehet a középpontod, a mindent meghatározó érzés benned a derű, és a szeretet. 

Ne felejtsd el, hogy amit a másik ember lát belőled, az a viselkedésed! Nem látja, a szándékodat, gondolataidat, érzéseidet, csak azt látja belőled, amit az aktuális viselkedéseddel elárulsz éppen.

Megtanítunk egy olyan módszerre, stratégiára, amivel közvetlen, erőt adó módon szabadulhatsz meg azoktól az érzésektől, gondolatoktól és konkrét viselkedési sémáktól, melyek fájdalmat okoznak.

 Megtanítunk arra, hogy új utakat építs fel magadban, olyan utakat, ami az örömhöz vezet el. Főutakat építünk, kerülőutak nélkül, kitérőkkel, pihenőkkel ahol megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz.

Amit ígérünk az nem kevesebb, mint az, hogy  a változás, amit itt elérhetsz biztosan hatással lesz belső és külső világodra, kapcsolataidra, párkapcsolatodra, munkádra, álmaidra és céljaidra.

Időpont: 2021. Március 6.-7.  (szombat 10.00-17.00, vasárnap 10.00-16.00-ig.)

Helyszín: Nadap (Velencei-tó)

Részvételi díj: 30.000 ft/hétvége

Várunk szeretettel: Dömötör Aletta ,Váradi Andrea.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

%d