Valódi változás *Rajzolj és Gyógyulj!

Rajzolj és Gyógyulj!

Öngyógyítás mesterfokon! 

* Október 1.-2.  szombat-vasárnap

Egyedülálló és különleges módszert szeretnénk megmutatni neked, melynek segítségével nagyon egyszerűen dolgozhatsz a benned meglévő rossz érzéseken és traumákon. Módszerünk segítségével a tudattalanból is felhozható bármi, amire az adott pillanatban már készen állunk.

Már biztosan hallottál a jobb agyféltekés módszerekről, a kreatív energiákról és a művészetterápiáról.

Jól ismered bal agyféltekéd racionalizáló, megmagyarázó rendszerét is. Hol egyik működik, hol pedig a másik…de mi történik akkor amikor mindkettőt egy időben működtetem, amikor együtt látnak rá valamire, amikor a problémát együtt oldják meg?

Amikor együtt dolgoztatjuk a két féltekét, akkor közös megoldások születnek, olyanok amivel mindkettő egyetérthet. Így elkerülhetjük azt, hogy elnyomjuk a kreatív önkifejezést és elkerüljük a túlzott racionalizálást is.

Módszerünk lényege,és egyedülállósága az EGYSZERŰSÉG és a MEGOLDÁS orientáció. (Túlmutat a megértésen és a megoldást adja oda, a végeredmény megélése bizonyítja, hogy megoldódott az adott probléma akár anélkül, hogy megértettük volna)

Mi történne akkor ha azt gondolnád, hogy minden negatívnak cimkézett rossz élményed, képed magadban az tulajdonképpen pont és vonal?! Ha ezt gondolnád, akkor lenne esélyed arra, hogy akár pár óra alatt felold a traumáidat! Gyere és tanuld meg, hogyan gondold ezt…

Ha szeretsz firkálni, rajzolni, színezni, kreatívnak lenni és vannak traumáid, rossz érzéseid amiktől szeretnél szabadulni, akkor gyere el, és tégy egy próbát! Próbáld ki módszerünket és vidd hírét a világban, hogy sokak gyógyulhassanak általa!

Rajz tudás ehhez a módszerhez nem szükséges!

Szeretettel várunk csoportunkban!

 Helyszín: Margit körút 50.-52. fszt (3-as kapucsengő)

Részvételi díj: 25.000 ft/ fő

A csoportot vezeti: Váradi Andrea&Dömötör Aletta

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel!

%d