Valódi küldetésed felfedezése

Június 6.-7.-én együtt, csoportban! 

Foglalkozásod van, vagy az álmaidat valósítod meg?

Aki az álmait valósítja meg, az tulajdonképpen a küldetését valósítja meg. A küldetést teljesíteni egy lehetőség. Lehetőség felismerni azt, hogy ki is vagyok valójában, meglátni miért is vagyok itt a földön, teljesíteni, véghez vinni feladatomat a világban. Miközben a küldetésedet valósítod meg, öröm van az életedben! 

Ahhoz, hogy felismerhessük valódi küldetésünket, szembe kell nézzünk önmagunkkal. Meg kell ismerjük vágyainkat, céljainkat, erősségeinket és gyengeségeinket, azokat a hiedelem rendszereket melyek korlátoznak minket és azokat a hitrendszereket, melyek az égig is repíthetnek.

Egyszerű feladatok közben felismerheted azokat az akadályokat, főként a saját gondolkodási folyamataidban, melyek eddig korlátoztak, hogy beteljesítsd vágyaidat. Ezeket felismerve átírhatod őket és kereshetsz magadban új szövetségeseket terveid véghezviteléhez.

Gyere és tarts velünk, hogy te is az álmaid, vágyaid szerint élhess!

Ez a hétvége rólad fog szólni, arról, hogy felfedezd végre a legrejtettebb erőket és lehetőségeket önmagadban és az önmegvalósítás szolgálatába állítsd ezeket.

Az NLP, azaz mentális programozás módszerével dolgozunk.

Időpont: 2015. Június 6.-7. szombat, vasárnap: 9.30-16.30

Helyszín: Margit körút 50.-52. fszt (3-as kapucsengő)

Részvételi díj: 20.000 ft/ hétvége

Várunk szeretettel a csoportban: Andi&Aletta

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

%d bloggers like this: