A Hős útja, a Te utad. Az az út, ahol szembe kell nézni mindazokkal az én-részekkel, aspektusokkal, akik mindig ott vannak velünk. Ott vannak, mégsem látjuk őket. Mögöttünk vannak, és mi annyira el vagyunk foglalva az előttünk lévő dolgokkal, hogy nem nézünk hátra… nem nézzük meg, hogy mi van mögöttünk, mi van az árnyékban.

Mi az, ami akadályoz, vagy mi az , ami éppen erőt ad? 

Megnézzük a múlt-jelen-jövő viszonyát, hogy mi az, ami mindhárom idősíkon elkísér minket, mi az, ami folyamatosan hat az életünkre, akadályozza, visszatartja fejlődésünket.

Készítünk együtt egy múlt és egy jövő térképet, feltüntetve ezeken a sorsunkat meghatározó eseményeket, majd egy különleges módszerrel megnézzük az eseményeket, hogy miért is jelentek meg az életünkben, jelenlétükkel hogyan gazdagodtunk, kivé, mivé váltunk.

A jövőt mi magunk teremtjük, így nagyon fontos felkészülnünk erre a tudatos teremtésre. Látnunk kell mi az, ami szembe jöhet, hogyan tudunk szembenézni vele, hogy tudjuk a legegyszerűbben megoldani, esetlegesen kikerülni az akadályozó tényezőket.

Gyere és tarts velünk a Hős útján, tegyünk együtt lépéseket azért, hogy biztosan célba érj!

Módszerek, melyek segítségével megtesszük az utat: színterápia, Tarot, rendszerelvű gondolkodás.

Időpont: 2017. Május 13.-14. szombat-vasárnap

Helyszín:  Budapest, Margit körút 50.-52. fszt (3-as kapucsengő)

Részvételi díj: 25.000 ft/hétvége

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel!

0