Légy TE is Világítótorony a sötétben! Álmodd újra magadat, írd újra az álmaidat, és szabadítsd fel a benned szunnyadó energiákat! 

Tarts velünk 2016 Január 2.-án szombaton! Készíts Tudatos Célkitűzést a 2016-os évre.

A 2016-os év az Elengedés, Lezárás éve lesz mindenkinek. Ha felkészülsz rá, senki és semmi nem lephet meg…

Vannak dolgok, emberek, helyzetek, amiket el kell engedned ahhoz, hogy tovább tudj lépni, új minőségű életet tudj kezdeni.  Jól tudjuk, hogy nem egyszerű átlátni, hogy pontosan kit-mit kell elengedni ahhoz, hogy boldog elégedett életed legyen. Azt is tudjuk, hogy a másik fő kérdés, hogyan tegyed, hogyan engedd el? Hogyan engedd el úgy, hogy ne okozzon fájdalmat, csalódást se neki, sem pedig neked?

Ha a következő évben szeretnél TE is, tudatosan működni, élni, akkor érdemes az energiákkal együtt áramlani, azokra hallgatni, figyelni, megérteni, hogy mit akar közölni, mondani.

Aki tudatos, az figyel. Figyel, befogad, megért és ami már nem szükséges, azt elengedi…elengedi, mert tudja, hogy helyébe majd valami új érkezik.

A legfontosabb, hogy te magad fejezd ki SZÁNDÉKODAT, hiszen ezt a szándékot követi az energia. Amikor meghatározod szándékodat, kitűzöd célodat, akkor már el is indítottad. Megtetted ezzel az első lépést, hogy megvalósulhasson álmod, szíved vágya.

MI abban tudunk neked segíteni, hogy elmondjuk, megtanítjuk, hogyan áramolhatsz együtt az energiákkal, és segítünk abban, hogy olyan célkitűzést, szándékot készíts a következő évre, ami valóban reális, amire te magad is fel vagy készülve.

Hogyan építheted fel jól a szándékodat? Milyen az a célkitűzés, ami megvalósulhat?

Összegyűjtöttük azokat az alapvető szempontokat, amelyek elengedhetetlenek a szándék megfogalmazásához, a célok kitűzéséhez:

1. Konkrétan kell meghatároznom azt, amit el akarok érni. (Nem általánosíthatok!)

2. Csak rajtam múlhat, ami azt jelenti, hogy belőlem kell, hogy kiinduljon. Nem lehet tőlem független célom. Tehát belső munkára van szükség.

3. Ha a célom túl nagy, akkor szét kell bontani konkrét lépésekre.

4. Meg kell vizsgálnom, ha elértem a célomat, akkor mi az a magasabb cél, amit elérek ezáltal. Magasabb cél az, ami már nem csak engem, hanem valaki, vagy valami mást is szolgál.

6. Életem egyéb területeire milyen hatással lesz a célom elérése?

7. Célom elérése miben és hogyan változtatja meg a viselkedésemet? Tehát szükség van egy új viselkedésre.

8. Mi lesz ez az új viselkedés?

9. Mi akadályozott meg eddig abban, hogy elérjem a célt?

10. Milyen kárt okozhat, ha elérem a célom?

11. Mi veszik ez az új viselkedésem miatt?

12. Ha valaki más változna meg így, nekem az hogy okozna gondot?

13. Az egyik legfontosabb kérdés! Honnan tudom majd, hogy elértem a célom? Sokan észre se veszik nem tudatosítják magukban azt, amikor elérték a céljukat!

A céljaink eléréséhez mindig szükségünk van egy új viselkedési mintára amivel el tudjuk érni a kitűzött célt! És miért kell az új viselkedés? Gondolj csak bele, ha már meglenne ez az új viselkedés, akkor már elérted volna a célodat! Az új viselkedés azért kell, mert az lesz az eszközöd a cél megvalósulásához. A viselkedéshez hozzátartozik a cselekvés is, új cselekvési sorra is szükséged lesz.

Egy jól felépített célkitűzés, az életedet is megváltoztatja! Készen állsz a változásra? Szeretnél valami mást élni, mit eddig?

Itt az új év, találj rá te is az új céljaidra és élj annak mentén, hogy megvalósulhassanak!

Ha olyan Célkitűzést szeretnél készíteni ami 90%-os biztonsággal meg is valósul, akkor tarts velünk, csináljuk együtt!

Időpont: 2016. Január 2. szombat, 10.00-19.00

Helyszín:  Budapest, Margit körút 50.-52. fszt (3-as kapucsengő)

Részvételi díj: 15.000 ft

Jelentkezni, helyet foglalni lehet: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel!

Andi&Aletta

0