Tudatos gyermeknevelés

Tudatosan gyermeket nevelni nekem azt jelenti, hogy tudom mit teszek a gyerekemmel éppen és azt miért teszem. Tudni, hogy a problémának amitől szenvedtek mi az oka, mi a megoldása, és hogyan kerülhető el, hogy újra ebbe a helyzetbe kerüljetek. Ezek a legfontosabb alapelvek. 

Szeretném tudásomat és 2 felnőtt gyermek anyjaként saját tapasztalatomat megosztani, hogy a mindennapok könnyebbek legyenek nektek.

Ha szeretnél rövidesen gyermeket vállalni, vagy már szülő vagy és szeretnéd jól csinálni, itt a helyed!

Tudom, hogy nem egyszerű a gyermeknevelés, sokszor teljesen tanácstalanná válunk, hogy mit lépjünk, merre menjünk… Ismerem jól az óvodában és iskolában „megtört” gyermek fájdalmát, szomorúságát, kiábrándultságát. Sokszor álltam én is tehetetlenül.

Amikor elkezdtem spirituális dolgokkal, önismerettel foglalkozni, több féle módszert megtanultam, akkor láttam, hogy lehet másként is. Megtapasztalhattam, hogy tudásommal és fejlődésemmel tudok a gyerekemnek segíteni, hogy neki könnyebb legyen a közösségekben és ezáltal nekünk is könnyebb lett vele a családban. 

Ha úgy érzed, hogy hajlandó vagy a gyermekedért fejlődni, tanulni, változni és változtatni, akkor gyere és tarts velünk!Father-Praying-300x1541

  • Megtanítjuk neked, hogy kinek, hol van a helye a családban, megtanulhatod kezelni a nehéz helyzeteket anélkül, hogy büntetnél, fegyelmeznél, közted és gyermeked között komolyabb konfliktus alakulna ki
  • Megmutatunk olyan módszereket, amiket szeretnek a gyerekek, lehet velük ezekről beszélgetni, együtt tanulni, fejlődni, változni
  • Megmutatjuk azokat a finom rezgésű terápiás módszereket, melyek hatóanyag mentesek, így bátran használhatóak a hétköznapokban, ezekkel segíthetsz gyermekednek ha érzelmileg kibillen (Bach-virágok, rajz, színek, kristályok, hangok)
  • Kipróbálhatsz egy olyan egyedülálló módszert amivel bármilyen érzelmi trauma feloldható, megoldható
  • Megtanítjuk neked vasárnap ezt a módszert, hazaviheted és használhatod a mindennapjaitokban.

 Időpont: 2015. Október 3.-4. szombat-vasárnap 10.00-17.30

Helyszín: Budapest, Margit körút 50.-52. fszt (3-as kapucsengő)

Részvételi díj:  20.000 ft/hétvége

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 

Gyere és tegyél Rendet az életedben, segíts gyermekednek, hogy a helyére kerülhessen, hogy boldog gyerek lehessen! Ehhez TE vagy a kulcs, bármilyen hihetetlen!

Várunk szeretettel a csoportban!

 

%d