Életgyógyászat – Lélekutazás valódi önmagunk felé

Ezt a Lélekutazást, egyéni fejlődést  azoknak ajánljuk, akik hisznek abban, hogy a Földön a Fény és a jó győzedelmeskedhet, és hajlandóak arra, hogy azért, hogy ez megtörténjen, lépéseket tegyenek. Mert minden benned és bennem kezdődik el. Az egy emberben, a saját életünkben. Ami bent megváltozik, az megmutatkozik kint is. Keressük mindazokat, akiknek fontos a megértés és a szeretet az életükben, azokat akik vállalják az önmaguk útját – önmagukért, hogy ezzel példát mutassanak.

Akik részt vesznek a csoportban azoknak lehetőségük van a végén vizsgázni és sikeres vizsga esetén Életgyógyász-Életküldetési  tanácsadó Tanúsítványt adunk. 

Ha abból indulunk ki, hogy van egy személyiségünk és van egy halhatatlan minőségünk, a lelkünk, akkor azt mondhatjuk, hogy mindkettővel dolgoznunk kell az életünkben ahhoz, hogy harmóniában élhessünk. Mi abban szeretnénk segíteni, hogy a Lélek hazataláljon benned, megtalálja valódi helyét és küldetését ebben a világban. Abban a dimenzióban ahol Lelkünk otthon van, nincs IDŐ, csak TÉR van. 

Azt kell megtanuljuk, hogyan használhatjuk ki a teret ami rendelkezésünkre áll és természetesen azt is, hogyan emelkedhetünk ki az IDŐ fogságából. Az idő jelenlegi életünk meghatározója, ehhez viszonyítunk mindent. Beleszorultunk az idő kereteibe és Lelkünk egyre jobban tiltakozik ez ellen, mert egyre kisebb a tere.

Ez a Lélekutazás arról szól, hogy EGYÜTT átlépünk az időből a térbe, megnézzük a hasonlóságokat, különbözőségeket, megértjük ezen minőségek működési elvét, és azt is, hogyan tudod tudatosan beépíteni ezt az új minőséget az életedbe. Adunk ötleteket, gyakorlatokat a mindennapokra, hogy amit megtanulsz azt beépíthesd életedbe.

Eddig az időben éltél, ahhoz vagy hozzászokva, hogy azokat a szavakat, gondolatokat, érzéseket, cselekedeteket használd amik ide tartoznak. Most megtanuljuk mi tartozik a TÉR fogalmához, hogyan lehet biztonságosan mozogni ebben az új dimenzióban, térben.

Az Életgyógyászat-Lélekutazás 12 hónapos csoport, 3 szemeszterből áll, az első 6 hónap, a második és a harmadik – 3 hónap. Lépésről, lépésre lehet haladni, egyes témák nem ugorhatóak át, nem hagyhatóak ki.

Nem tantárgyakat tanulsz, egy-egy hétvégén adott téma kerül feldolgozásra, ezeket több szempontból közelítjük meg, sok-sok gyakorlattal fűszerezve.

Témák az első szemeszterben:

* Jóság

* Benső béke

* Szeretet

* Egység

* Lét

Második szemeszter témái: 

* valóság, illúzió, valódi értékek

* Én-kép rendezése, átépítés

* egyéni sorsutak gyakorlati elemzése, kitérők és lehetőségek felkutatása az egyéni energiák tükrében

Harmadik szemeszter témái:

* Szellemi törvények jelentősége és használata a mindennapi életünkben

* Kapcsolatok és kapcsolódások rejtélye és RENDJE

Módszereink, melyekkel dolgozunk:

 •  Bach-virágterápia
 • Számmisztika
 • Színterápia
 • Együttműködő Kommunikáció
 • Integrál filozófia
 • Tranzakció analízis
 • NAK (Neuro-asszociációs kondícionálás)
 • Egzisztenciális filozófia
 •  Családi rend elmélet, gyakorlat
 • NLP
 • Meditáció, Táncmeditáció
 •  Szellemi törvények és tanítások, Szellemi filozófia

Az első 6 hónapban a Bach-virágterápia teljes tudásanyaga elsajátítható, egyedülálló, különleges módon ezeken a témákon keresztül. Aki az első félévet elvégzi, az lehetőséget kap arra, hogy csatlakozzon a Bach-virág tanácsadó képzés gyakorlati képzésébe, és ezzel  Bach-virág tanácsadó tanúsítványt kapjon.

(Aki már tanult Bach-virágterápiát annak is nagyon értékes, új nézőpontokat mutatunk, egy teljesen új és egyedülálló rendszert állítottunk össze, amit lehet használni a mindennapi tanácsadói munkában. )

A következő csoport  2016 Október 15.-16.-án  indul.

További időpontok 2016.-ban: 

-november 12.-13.

– december 10.-11.

További időpontok rövidesen…

Helyszín: Margit körút 50.-52. fszt

A csoportban való részvétel díja: Részletfizetés lehetséges egyéni szerződéskötéssel, így havonta 25.000 ft a tandíj.

A csoport létszáma 12-15 fő, ahhoz hogy bekerülhess a csoportba, személyes találkozás, beszélgetés szükséges, melynek időpontját mindenkivel egyeztetjük a jelentkezések sorrendjében.

A képzést Váradi Andrea és Dömötör Aletta vezeti, minden hétvégén mindketten részt veszünk a csoportban.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 

* Andi: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

* Aletta: 70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Várunk szeretettel, tarts velünk!

  2 comments for “Életgyógyászat – Lélekutazás valódi önmagunk felé

Comments are closed.

%d bloggers like this: