Belső Gyermek gyógyító hétvége

Július 18.-19.-én Téged várunk, ha szeretnél életedben vidám, könnyed, önfeledt lenni, szeretnéd a kreatív energiáidat áramoltatni, valamit önmagadból alkotni. Szabadítsd fel a benned élő zsenit, a gyermeket! 

Ahhoz, hogy képesek legyünk a kreatív energiákat megmozdítani magunkban, meg kell gyógyítsuk a bennünk élő gyermeket. A gyermek mindannyiunk része, függetlenül attól, hogy hány évesek vagyunk jelenleg. Ezidáig, életünk folyamán ő sérült a legtöbbet. Itt az ideje, hogy kinyújtsuk felé kezünket.

Ahhoz, hogy teljessé válhassunk fel kell vegyük a kapcsolatot vele. Meg kell keressük, ki kell engeszteljük, hogy újra bízzon bennünk, szóba álljon velünk. Szükségünk van rá, mert csak ha ő itt van, velünk van, akkor lehet életünk vidám, felszabadult és könnyed. 

„Látnom kell a másikban is az esendőt az embert, aki bizony sebezhető. Amikor ezt meglátom, akkor felismerem benne a gyermeket, akit ő maga is büntet, aki félelemben van tartva, aki szeretetre éhes és kiszolgáltatott.

Ott gubbaszt benne a fejét lehajtva, és várja, hogy valaki közelebb lépjen hozzá, megérintse és a figyelmével elárassza.

Mindegyikőnkben él egy ilyen gyermek. Bennem is és benned is. Öleld most át gondolatban a belső gyermekedet ringasd kicsit, és lásd meg, hogy az ő belső gyermeke is pont erre vágyik. Így közelebb kerülhetsz magadhoz, és közelebb kerülhettek egymáshoz is.”

Dömötör Aletta-gondolatai

Ezen a hétvégén olyan gyakorlatok lesznek egyénileg és csoportosan is, melyek a bennünk élő gyermeket szólítják meg. Segítünk, hogy egy meghitt pillanatban találkozhass a benned élő gyermekkel, olyan teret tartunk ehhez a találkozóhoz, melyben mindketten gyógyulhattok.

* meditáció

* tánc-meditáció

* színek, rajzok, symbolumok

* páros és csoportos gyakorlatok

Időpont: 2015. Július 18.-19 szombat-vasárnap 9.30-16.30-ig

Helyszín: Margit körút 50.-52 fszt (3-as kapucsengő)

Részvételi díj: 20.000 ft/hétvége.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 

* Andi: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

* Aletta: 06-70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Várunk szeretettel!

A kreativitás a létező legnagyobb lázadás. Ha teremteni akarsz, meg kell szabadulnod minden beléd nevelt meggyőződéstől; máskülönben kreativitásod nem lesz más, mint másolás – mindössze egy indigómásolat lesz. Csupán akkor lehetsz kreatív, ha egyén vagy.

A tudatosság: létezés, az együttérzés: érzés, a kreativitás: cselekedet. Az én elképzelésem szerint az új embernek mindhármat egyesítenie kell magában. Amit én adok neked, az a legnagyobb kihívás, amelyet valaha is kaptál, a legnehezebben véghezvihető feladat. Olyan meditatívnak kell lenned, mint a Buddha, olyan szeretetteljesnek, mint Krisna, olyan kreatívnak, mint Michelangelo vagy Leonardo da Vinci. Egyszerre kell lenned mind egy időben. Csupán akkor érheted el a totalitásodat; máskülönben valami mindig hiányozni fog belőled. És az, ami hiányzik belőled, féloldalassá tesz, elégedetlenné. Nagyon magas csúcsra juthatsz fel, ha egydimenziós vagy, de csupán egy csúcs leszel. Én azt szeretném, ha egy egész Himalája-láncolat lennél; nem csupán egy csúcs, de csúcs csúcs hátán.

Osho

  1 comment for “Belső Gyermek gyógyító hétvége

Comments are closed.

%d