Az életem színekben… Színterápiás hétvége

A színek olyan tulajdonságokkal bírnak, melynek végeredménye, hogy közvetlenül hat a Lélekre. Nem ismerünk jelenleg ehhez fogható, hasonlítható szelíd módszert, mely ilyen egyszerűen, szelíden képes bennünk megváltoztatni mindent. Megváltoztatni gondolatokat, érzéseket, képeket, élményeket. Elfeledtetni, felülírni traumás történeteket.

A színek üzenetek. Aki képes olvasni, megérteni ezt, az a saját élete Mágusává válhat, varázsolhat, teremthet. A színek mindenütt ott vannak, jelen vannak az életünkben. Ha látom, értem, megértem ezeket a jeleket, akkor értek mindent… látom a láthatatlant, hallom a hallhatatlant, értem az érthetetlent.

A Színek, az életünk minden pillanatának részei. Meghatároznak mindent. Ha megváltozik egy szín a közvetlen környezetünkben, direkt módon hat érzéseinkre, gondolatainkra, teljes belső világunkat, akár a helyzethez való viszonyulásunkat változtatja meg. 

Ha megváltoztatod a nézőpontodat valamiről, megváltozik minden. Benned, és körülötted. Amikor a vöröstől indulok el a színfejlődésben a narancs színen keresztül a sárga, zöld és kék felé, akkor azt az utat járom be, amit mindenki más. Amikor ezen az úton jársz, a személyiség felől haladsz a Lélekkel való találkozás felé, az önismeret útján.

Mi van akkor, ha a Magentából indulok el? Magentából, a Korallba, Aranyba, Olajzöldbe,  a Türkizen keresztül, a Királykék felé. Feltételezhetjük-e, hogy a Lélekkel együtt indulunk el az életben, és ha igen, akkor bennünk ez a nézőpontváltás mit eredményez? Hogy változtatja meg önismereti utunkat, és mindennapjainkat?

Gyere és nézz bele te is a saját Lelked mélységeibe a színek segítségével… hallgasd meg az üzenetet… és aztán add tovább te is a többieknek!

A hétvégéhez nem szükséges Színterápiás alaptudás, de ha van, az nem árthat neked 🙂

Időpont: 

  • Március 30.-31. (szombat-vasárnap) 10.00-17.00-ig
  • Helyszín: Budapest, X. kerület

Részvételi díj: 30.000 ft/hétvége

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 

Várunk szeretettel a csoportban!

%d