• 2018. Március 24.-25.

Ha van olyan, amikor keresel valamit magadban ami meg volt, csak elveszett, vagy ha olyan valamit keresel, ami sosem volt meg benned… akkor itt a helyed!

Lényünket Aspektusok alkotják. Én-részek, személyiség részek. Vannak fő én részeink, melyek végig kísérnek minket az életben: személyiség, Lélek, belső gyermek, és vannak olyan aspektusaink, melyek egy-egy szituációban születnek meg. Ilyenek a traumák során született aspektusaink. Ott, akkor a trauma megélése közben olyan helyzetbe kerülünk bele, aminek hatására énünknek egy új minősége születik meg. Olyan én-rész, aki a trauma megélésének köszönhetően lehet itt, és aztán a trauma után akár távozik. Eltűnik magától, vagy te magad tagadod ki.  Minden számunkra új helyzetben szükségünk van egy új viselkedésre, amit esetleg a meglévő fő aspektusaink nem ismernek, így gyorsan létrehozunk egyet. Gazdagodunk egy új aspektussal, hogy megoldjuk, túléljük az adott helyzetet.

Ezen a hétvégén megszólítjuk, és megismerjük aspektusainkat, majd szeretettel hazahívjuk, integráljuk őket. Hogy ez miért fontos, miért szükséges? Mert életed annál inkább teljes lehet, minél inkább rendelkezel az összes magad által teremtett én-részeddel. Ők azok, akik új színeket, új tulajdonságokat, új megoldásokat hoznak az életedbe.

Szólítsuk meg, hívjuk haza az aspektusokat, dolgozzunk velük, hogy újra Egységes lehess! Ismerd meg azokat a tulajdonságaidat amikkel ők ruháznak fel, amiket ők hoztak, vagy vittek magukkal el.

  • Feltérképezzük az Én-képet
  • Válaszokat keresünk az idővonalon
  • Kitekintünk a Térbe, megkeressük ott a hiányzó minőségeket, és ezeket beintegráljuk az új Én-képbe
  • Tudatosság, mentális programozás, lazításként kreatív önkifejezés.

Élj hiteles, autentikus életet!

Autentikusnak lenni azt jelenti, mint felismerni, kik vagytok az élet áramlásában és táncában. Hiszen ti az isteni eszencia emberi formában létező szikrája vagytok.  Autentikusnak lenni azt jelenti,   hogy ráébredtek: lelketek legmagasabb lehetőségeinek megvalósításáért vagytok itt, növekedni, tapasztalni, kalandokat átélni a fény hullámain, teremtésetek örömében felfedni, kik is vagytok! Autentikus állapotban lenni azt jelenti, hogy szívenergiátok áradását olyan módon tapasztaljátok meg, amely egyedi módon fejez ki benneteket, azt, akik vagytok. 

Honnan tudjátok majd, hogy életetek autentikus-e?

Önmagatokon belül a béke, öröm és kiteljesedés mélységes érzését fogjátok megtapasztalni. Hála tölt majd el benneteket, és az életetekkel való elégedettség érzése. 

Gyere, tegyél magadban rendet!

Időpont:  Március 24.-25. szombat, vasárnap 10.00-17.30

Részvételi díj: 30.000 ft/ hétvége

Helyszín:  Budapest, 3. kerület Laktanya utca 4.

  • Trófea étteremmel szemben

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.com, 06-20-410-05-07

Várunk szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Várunk szeretettel!

0